İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava 20 Mesaj Gönder

biber10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar aşağıdaki site Türkiye'yi destekliyor ve her yeni üyeliğe 20 sms kredisi hediye ediyor..Her cep telefonu numarası ile tek üyelik alabilirsiniz..Sitede mms de gönderebiliyorsunuz fakat mms kredisi yüksek 6 krediniz gidiyor..

Ayrıca krediniz biterse paypal ile kredide alabilirsiniz fiyatlar gayet uygun..

150 kredi 2,5 Euro
310 kredi 5 Euro

www.smscity.com

biber10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilenler paylaşabilir başlığı zenginleştirebiliriz..Yalnız biraz daha detaylı bilgi verelim..

nih@ttr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 sms için 7 kredi gidiyor nedense bende.:S Paylaşım için teşekkür ederim.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ben de zamanında sms.ac diye bir sms sitesine üye olmuştum güya bedavaydı gönderilen sms'ler (sms'in başına yada sonuna reklam ekleniyordu). aradan 1-2 ay geçtikten sonra ne zaman *123# yapsam hep bir önceki baktığımdan daha eksik olduğunu farkettim, turkcell'e mail attım meğerse haftalık olarak baya kontor düşüyormuş, size tavsiyem iyi araştırın öyle kaydolun bu tarz sitelere

@biber10: Referanslı üyelik ne kazandırıyor? merak ettimde

biber10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunda kontör felan gitmez rahat olun yalnız reklam çıkmasın felan diye mesaj atarsanız 7 krediniz gidebilir yani reklamsiz mesajlarda böyle..

@breeze referanslı üyelik 50 kredi kazandırıyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.