İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Alan

S

Surkent

Misafir
Günlük Tekil Hiti 200 Den Yüksek Olan Sitelere Linux Hosting Bedava Alan Verilecektir.

1. hek ve ***** Olmayacak
2. 468*60 Ebatında Bannerimiz Üst Tarafta Yayınlanacak
3. 100 mb alan 10 gb Trafik
4. 250 mb aln 15 gb trafik
5 20 pop3 mail
6.10 mysql databess
7. 10 sub domain
8. php.cgi.html

İlgilenenlerin Domain Ns Lerini ns1.surkenthost.net ns2.surkenthost.net Olarak Yonlendirip. info@surkenthost.biz adresine mail atmaları yeterli olacaktır..

SURKENTHOST BİLİŞİM ÇÖZÜMLERİ
WWW.SURKENTHOST.COM.TR
WWW.SURKENTHOST.NET
0412 224 01 17
0412 224 01 14

P

phpserver

Misafir
bence ftp izni vermen senin için iyi olmayabilir kardeş tanıtım için ne kadar iyi olsada risk alıyorsun üstüme düşmez ama

S

Surkent

Misafir
Dostum Ftp İzni Vermiyorum ki Sadce Bedava Alan Veriyorum Normal Host Satıyormuş Gibi. Ayrıca Tanınmaya İhtiyacım Yok 2 Aydır reklamlarım Hat Safada :)

P

phpserver

Misafir
hehehehe reklam hat safhada zaten o su götürmez :D neyse ftp yetkisi yoksa adamlar sitelerini sanamı yolluyorlar? sen alanı verince ftp yi açtıgın an bence risk başlar free lerde

S

Surkent

Misafir
Yaws Normal Bedava Alan Veriyorum. Sanki Adam Ücret Ödemiş Host Almış :)

S

Surkent

Misafir
Bedava Alan Hizmeti İçin Msn Messenger Desteğimiz Mevcut Değil Domain Adınızı Yonlendirin. İnfo@surkenthost.biz veya com.tr birine mail atınız. hesap- bilgileriniz 24 saat içinde size verilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.