• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Bedava .com + Hosting + SSL + VDS Almak - ÇOK KOLAY!

omertarik

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
7
Şube
Malatya
55 Aydır Üye
Merhaba, bir site var, referanslardan puan kasarak bu dediklerimi alabiliyorsunuz.

Not: Hosting ve SSL ücretsiz, domain 5 puan, vds 2 puan sanırım.

Her referansta 0,5 puan geliyor yani 10 kişi getirerek .com domain alabilirsiniz.

https://gohosti.com/aff.php?aff=140 - Bu linkten girerseniz 0.5 puan kazanırsınız, hemde bana destek olmuş olursunuz.

Not: Burdan girip 9 kişi getirirseniz veya refsizden girerseniz 10 kişi getirmeniz gerek. Siparişler de 1 saat için de onaylanıyor.

gohosti.com - Bu linkten girerseniz 0.5 puan kazanamassınız, hemde bana destek olamazsınız. Sizin refli linkten gireceğinizden eminim ama yinede koyuyorum bu linki.

Son düzenleme:
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.