Öncelikle buna inanmayacak olan arkadaşlar çıkacağını biliyorum..
Ondan bu forumda herhangi bir moderatörün bana örnek bir domain ismi vermesini talep edicem,size bunu kanıtlamak için..
EDIT:
Buyrun kanıt;
Nasıl olur?
Bir website üzerinde yapılan süresiz promosyon sayesinde domainleri bedava ve tamamen yasal olarak kayıt edebilirsiniz.
Ne kadar domain kaydı yapabilirim?
Dilediğiniz kadar domain kayıt edebilirsiniz.Domainleri kayıt ettikten sonra, 12 saat içerisinde domaininiz aktif olacak ve DNS ayarları yapabileceğiniz bir yer açılacaktır.
Bu yöntemi nereden alabilirim?
Benimle aşağıdaki msn adreslerinin herhangi birinden iletişime geçerek satın alabilirsiniz.
Yöntemi satın aldıktan sonra ne yapıcam?
Satın alacağınız dosya bir PDF dosyasıdır ve tarafımca yazılmıştır.
Tamamı resimler ile anlatılmıştır,çok basit bir şekilde 5 dakikada domaininizi kayıt edebilirsiniz.
Fiyatı nedir?
Yöntemin sabit fiyatı 25TL dir.
Ödeme yolları nelerdir?
*Banka Havalesi
*Paypal
*Turkcell TL
İletişim Bilgileri
MSN: [email protected]
Ondan bu forumda herhangi bir moderatörün bana örnek bir domain ismi vermesini talep edicem,size bunu kanıtlamak için..
EDIT:
Buyrun kanıt;

Nasıl olur?
Bir website üzerinde yapılan süresiz promosyon sayesinde domainleri bedava ve tamamen yasal olarak kayıt edebilirsiniz.
Ne kadar domain kaydı yapabilirim?
Dilediğiniz kadar domain kayıt edebilirsiniz.Domainleri kayıt ettikten sonra, 12 saat içerisinde domaininiz aktif olacak ve DNS ayarları yapabileceğiniz bir yer açılacaktır.
Bu yöntemi nereden alabilirim?
Benimle aşağıdaki msn adreslerinin herhangi birinden iletişime geçerek satın alabilirsiniz.
Yöntemi satın aldıktan sonra ne yapıcam?
Satın alacağınız dosya bir PDF dosyasıdır ve tarafımca yazılmıştır.
Tamamı resimler ile anlatılmıştır,çok basit bir şekilde 5 dakikada domaininizi kayıt edebilirsiniz.
Fiyatı nedir?
Yöntemin sabit fiyatı 25TL dir.
Ödeme yolları nelerdir?
*Banka Havalesi
*Paypal
*Turkcell TL
İletişim Bilgileri
MSN: [email protected]