İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Domain Reseller

T

turkwebhosting.com

Misafir
Webmaster'lar için Bedava Domain Reseller

$8.49 a Domain Kayıt, satmış olduğunuz domain isimlerinin tek sayfadan kontrolü, her domain için müşterilerinize markasız hesap yönetim panelleri verebilme, Depozito almıyoruz. Masrafsız kendi Domain Kayıt Servisini başlatmak isteyen tüm kişi yada kuruluşlar için...

Ayrıntılı bilgi >> http://www.domainkayit.com

Not: Türkçe web site ve yönetim sistemi hazırlanmakta olup %15 i tamamlanmıştır. Bu mesaj Türkiye'de pek benzeri bir çalışma olmadığı için webmaster'ların ilgisini çekebileceği düşüncesiyle servisimizden haberdar etmek amacıyla yazılmıştır.

Kaliteli ve Ekonomik Web Hosting

K

kaya_usa

Misafir
Turkce okuyarak ve yazarak kayit imkani saglama fikriniz oldukca iyi. Hatta arabirimi oldukca kolay hale getirirseniz Turk kullanicilarin daha da hosuna gidecektir. Onerdiginiz fiyat da oldukca uygun.

Sizn gibi girisimcilere basarilar dilerim. Kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5