İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Hit Kazanma Kampanya

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Webmaster arkadaşlarım;

CokHit.Com hitlistimizde bir kampanya yapmaya karar verdim umarım yararlı oluruz...

Kampanyımız şu şekilde olacak. cokhit.com bannerini js kodlaması ile yaptık ve 2 banner gösterimi var. bu bannerlerinden ilki Cokhit.com ana banneri diğeri ise reklamı çıkacak olan diğer banner.

Hitlistimiz her gün gece 00:00 'da sıfırlanmaktadır. gece saat 23:59 da hitlist birincisi olan siteyi 2 banner da tüm sitelerde gösterim ve tıklama olanağı tanıyacağız...Buradan da iyi hit alacaklarını ve bir nevi ödüllendirme olarak düşünebiliriz mesela sadece mp3var.net sitesinden günlük 25 bin gösterim olacak tıklama kaç olur tam bilemiyorum ama sonuç olarak tüm banner olan sitelerde bu gösterim olacak... banner görüntülenme oranı ise eşit yani 2.5 sn cokhit ana banneri 2.5 sn 2. banner...

Hile konusunda gerekli önemler alındı. o yüzden hile ile üst sıralara çıkıp bu gösterimi hakedemeyecekler. hak eden site tüm gün tüm sitelerde tam gösterim alacak. kampanyamızı desteklerinizi beklerim...

iyi çalışmalar dilerim.​

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cok mantıklı ve guzel bı uygulama herkes bu odulu kazanmak ıcın guzel cıkıs verıcektır ve hakkınıda alıcaktır tebrıkler

arkdaslar mp3 sıtemı ekledım gerı donumusumu cok ıı tavsıe ederım ım boyle bı hıt lıst actıgın ıcın ellerıne saglık tesekkurler

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
katılım artmasıyla bu reklam kampanyasından da iyi çıkışlar vererek daha iyi bir kitle yakalayacağımıza inanıyorum... zamanla daha iyi olacaktır Tabi Webmaster arkadaşlarımızın destekleriy ile olacaktır

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Süper bir kampanya. 1. olan yaşadı demekki :) tebrik ederim süper bir düşünce..

ahmetiyk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
süper bir kampanya çok talep olacağına inanıyorum
" bende ekledim mp3 sitemi "

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim .bikaç hafta içinde bu kampanyanın etkisinin büyük olacağı kanaatındayım bende bekleyip görücez artık :) katılım arttıkça kampanyanın etkisinin de büyük gelişme olacağını görücez :)

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim.
(Site ekleme bir süre pasifti tekrar aktif edildi. Sitenizi Ekleyebilirsiniz.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5