İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Hosting + Domain - Türkçe + Destek - 2 GB alan 100 GB trafic -

ottomanueL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Selam Arkadaşlar Ben bu forum kurma olaylarına falan daha yeni başladım bu site özellikle yeni arkadaşlarımıza gerçekten yardımcı oluyor türkçe + destek para kazanma amacından çok bedava hizmet veren bir sistem.

*Sisteme Üye Olduğumuzda 3 çeşit üye tipi var

1-) Free ( 0 $ ) = 2000 Gb alan 100 Gb Trafic bedava hosting domain vv.ii gibi 10 adet uzantı çeşidi

2-) Premium ( 3 $ ) = Sınırsı alan trafic bedava .com ++

3-) Elite = +++

-Bedava forum blog scriptlerini kolayca kurabileceğimiz ( Wordpress - Joomla - Mybb - Phpbb - Mybb+++ çoğu scripti kolayca yükleyebiliyoruz

-Sitenin Kendine Özel Scriptleri Bile Var

-Cpanel

Özellikle bir avantajı ise çok çok kolay olması ben daha dün başlamama rağmen olayı çözdüm bu site sayesinde .

Sitenin tanıtımında çocuklar bile site açacak yazıyor hatta bedava site ;

Artık herkezin forumu olcak ;

WEB.HOSİNGER.COM SİNG UP ! .

Daha Fazla Bilgi İçin ;

++++++++++++++++++++

esntpli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 GB Alanda hiç bir şey yapamazsın arkadaşım. Şahsen ben yapamam mesela. Onuda geçtim wordpress, joomla, mybb, gibi scriptleri kurmakta senin işine yaramaz. Bunları kurar iyi bir ziyaretçi kaparım diyorsan böyle düşünmeye kapılma derim. İnternette ücretsiz, sınırsız web disk alanı veren bir sürü hosting siteleri var. Fakat onların tek kötü yanıda trafik durumlarıda az. Günde belli bir trafiği aştığı zaman o gün kapanır diğer gün tekrar açılır. Eğer ziyaretçilerim az olur diyorsan ideal bir sitedir yani. Bu benm kendi düşüncem..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5