İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Hosting

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar bedava hosting servisleri arıyorum asp php desteklemesede olur ama reklam koymiyan yada en azından reklamı engellenebilen bir site bilenler lütfen acil yazsın...

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben biliyorum sanırım php destekliyordu ama tam emin degilim reklam falanda yoktu mail adresimde ama maile giriş yapamamıyorum giriş yapınca seninle paylaşıcam kolay gelsin

T

Turkish

Misafir
istediğin alan ve trafiği söyle arkadaşım ben vereim eğer domain'in varsa...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yardımlarınız için çok sağolun arkadaşlar bunları yakında açıcağım birkaç site için istedim hepsini inceliycem çok teşekkür ederim.

K

Komedya

Misafir
www.e2uhosting.com
1 gb alan + 8 gb bandwidth veriyor.
ayrıca domaini olanlara da sponsor gibi hosting sağlayabiliyor yani ordan bir site almak için ille de subdomain kullanmak zorunda kalmıyorsun (domainin varsa)
ama reklam koyup koymadıgı hakkında emin değilim ama yoktu diye hatırlıyorum

N

nomak78

Misafir
adamın reklamını kaldırmak istemen hiç hoş bişey değil. sen kendi serverin olsa, bedavadan taaa abd 'deki adama kullandırır mısın? onlarda sana kullandırmazlar. adam reklam koymuş kendi hesabına göre böyle finanse ediyor ücretsiz hostingini. ayıp değil mi bu yapmak istediğin. bu yaptığın şey birinin malını çalmaktan hiçte farklı değil. başlığı açan arkadaşa.

N

nomak78

Misafir
eğer reklamını kaldırmayacaksan netfirms.com var 5 yıl önce kehanet.da.ru için kullanmıştım. halada site duruyo. sistemde bir aksaklık veya değişiklik olmadı. veya gel bizim resellera resellerzoom.com bedava gibi ucuza (ayda bir buçuk paket malboro fiyatına) reseller al. 2004 ten bu yana sistemimizde bir aksaklık olmadı. resellerzoom türk-amerikan-ingiliz ortaklığıdır.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lugas özele mesaj atarsan yardımcı olabilirim, site bilgilerin felan

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.