İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Niveadan Extreme Confort

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Nivea ücretsiz numune olarak Extreme Confortgönderiyor.Sizde bu hediyenin evinize ücretsiz gönderilmesini istiyorsanız aşağıdaki siteye girerek Yorumlar&Diğer formunu doldurun.Numuneyi ücretsiz almak için adres bilgilerini doğru girdiğinizden ve Mesajınız bölümüne ücretsiz numunenizden istiyorum tipi bir mesaj yazdığınızdan emin olun.Dediğimi yaptığınızda verdiğiniz adrese ücretsiz Extreme Confort (traş köpüşü) numunesi gönderiliyor..Ben dün istedim bakalım 2-3 gün içinde elimde olur heralde..

http://www2.nivea.com.tr/preview/preview_popup.php?mid=0&target=/services/faqs/faq_intro.php

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bugün niveadan mail geldi.Verdiğim adrese 1 ay içinde numune gönderimi yapacaklarmış..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Az önce kargocu geldi.Getirdi hediyeyi.Koca bi kutu getirince bende içinde ne var bu kadar büyük kutu getimişler dedim kutuyu açtım.İçinden 50ml extreme confort traş jeliyle 30ml extreme confort balsam çıktı.

Benden başka hediyesi gelen varmı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.