İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Özgün Yazan Editör İstermisiniz ?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Hiti 150+ olan bir wp blogunda bedavaya özgün yazı yazıcam.Çoğu makalem 200-300 kelimelik olacak.Ancak sitenizde dowload olacak bir konuyla ilgili yazacağım.Yani ben dowloaddan kazanıcam sizde hit kazanıcaksınız.Yazabileceğim konular şunlar; online oyun hekleri ve torrent oyunlar.Geçmiştende kalan sağlam referanslarım vardır.İsteyene onlarıda pm olarak atabilirim.Birde seosu iyi olan arkadaşlara öncelik tanınacaktır.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Legal uploadlarınızı sitemde paylaşabilirsiniz. Dome, denem sürümü gibi. Ama bunlarda full-free indir gibi taglar olmayacak. Siz uploaddan kazanırken ben adsenseden şutlanmıyım :) Böyle paylaşımlarınız olursa sitemde size bir yönetici hesabı açarım, yada bana gönderirsiniz makale ve linki direkt geçerim siteye.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Legal uploadlarınızı sitemde paylaşabilirsiniz. Dome, denem sürümü gibi. Ama bunlarda full-free indir gibi taglar olmayacak. Siz uploaddan kazanırken ben adsenseden şutlanmıyım :) Böyle paylaşımlarınız olursa sitemde size bir yönetici hesabı açarım, yada bana gönderirsiniz makale ve linki direkt geçerim siteye.

pm attım hocam

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bende talibim eğer daniel kardeşim vazgeçerse

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bikaç kelime değiştirilir ikimizin sitelerde de yapılır üstadım, sizin içinde uygunsa bana problem yok, hemde uploadcı arkadaş daha çok kazansın. (Hem bakalım hangimiz daha iyiyiz seo da :p )

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Tamam çok güzel olur bencede. :) Seo konusunda iddialı değilim ama pr3 sitem oradan kurtarırım belki paçayı :p

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bikaç kelime değiştirilir ikimizin sitelerde de yapılır üstadım, sizin içinde uygunsa bana problem yok, hemde uploadcı arkadaş daha çok kazansın. (Hem bakalım hangimiz daha iyiyiz seo da :p )

Hocam sizin mesajıda şimdi gördüm :) Eğer kabul ederseniz iki siteyede yazabilirim tabi.

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Sizin için daha avantajlı olur.Hemde biz de birbirimizi test etmiş oluruz.Bence çok iyi olur. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.