İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Rapidshare Şifresi !!! 1 Ve 3 Aylık Bedava

MartinPalermo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arakadaşlar bu vereceğim linkte e-mail ve şifre sorar onları girip kayıt olacaksınz ve 3 aylık seşeneği seçerseniz 12 refenans yapmanız 1 aylık seçeneği seçersenizde 5 referans yapmanız gerekiyo işlem bitince size referans linki verio ve o kişilerde bu linkleri dağıtınca size referans gelmiş oluo bunların hepsi tamamlanınca e-mailinize şifre gelio o şifreyle girebilionus. linkte bu bıyrın sitede virüs yoktur rapidin resmi sitesidir.

Şöyle bir kaynağa rastladım ve üye oldum . 3 adet te ref. kayıt oldu üzerimden 2 kişi daha kaydolursa gerçekten bedava şifre verip vermediğini öğrenebileceğim .

Kaydolmak İçin Tıklayın

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin için oldum arkadaşım ve en çok da gerçekten veriyor mu onu merak ediyorum. :) hadi bir kişi daha olsun da bakalım bi veriyor mu veriyorsa hep böyle alırız artık :)

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şöyle bir kaynağa rastladım ve üye oldum . 3 adet te ref. kayıt oldu üzerimden 2 kişi daha kaydolursa gerçekten bedava şifre verip vermediğini öğrenebileceğim .

Kaydolmak İçin Tıklayın

bende senden üye oldum bak bakalım oluyormu olmuyormu

olduysa haber verirsen sevinirim

edit: şimdi 1 kişiyi benden üye yaptım denemek için Not Complete yazıyo karşısında
onay maili falanda gelmiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.