İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava SMS servisi

heteren

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedava sms servisi icin hollandaca domain aldim www.zendsms.nl ama simdi servis calismiyor :mad: Bu servis birdaha Aktif olurmu?

SMS Servisi baska nerden bulabilirim?

Selamlar

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedava SMS Servisi pek bulunmuyor. Zaten böyle servislerin ömrü de kısa oluyor. Çünkü normalde hiç bir yer bedava sms sevisi vermez. Şimdiye kadar ortalıkta bulunan bu sevisler de ya biryerlerin açığından ya da sınırlı sayıda gönderim hizmeti veren yerlerdendi. Yani biz bedavaya gönderiyoruz diyoruz ama sonuçta bunun faturasını birileri ödüyor. O yüzden böyle servislere güvenip de büyük işlere kalkılmayın bence.

Bence bu domainle sms gönderim sitesi yap(paralı). Çeşitli yerler var sitelere bu hizmeti veren, hatta bu yerlerin php-nuke için oluşturduğu modülleri vardi. Fiyat uygun olunca hem kişiler hem şirketler bu sevisten yararlanacaktır.
Eğer böyle birşey düşünürsen http://www.smsavantaj.com var, birkaç yerde daha var aklıma gelmiyor.

CANIBEYAZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olmaz mı....

www.atnix.com var işine yarayacağına eminim... biraz reklam metinleri uzun oluyor ama bedava olunca herşeye değer tabii :))

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aslınd aiyi bir sistem yazılsa mesal güzel bir portala adapte edilse yani reklamalra tıkaldıkca -foruma belirli sayıda mesaj ulaşınca vss.. bu tarz aktivitelere 5 sms hediye verilse site içinde aktifleşme cok olur yani düşün siteye reklam veren birine hit gidecek o da kaznacak site sahibide.. ama tabi bu iş için sermaye gerekli toplu sms paketi alacaksın tabi 1000 falan degil 10,000-20,000 sms kadar ilk aşamada..

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bedava smslere güvenipte site açmayın derim çünkü yarı yolsa sonra kalırsınız

X

XxXxX

Misafir
atanix cok sacma mesaj atiyorum arzum ev urunleri yok mobilya urunleri kız arkadaşıma mesaj attim bune dedi :) bu kadar düşdünmü dedi hehehe

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5