Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımda sizlere yeni keşfettiğim kazanç sistemimi anlatacağım.Yeni sitemiz netlioo bu sitemizin temel kazanç yöntemi Alışveriş yaparak kazanmaktır.Siteye üye olarak giriş yaptığınızda sizi kazanç sağlayan aşağıdaki birçok bölüm bulunmaktadır.
Üyelik için ücret ödemeye gerek yok. (üyelik ücretsizdir.)
Kuruşlarla oynamaya gerek yok.
Yapacağınız işlemler sırasıyla şöyledir.
1. Adım: Öncelikle sisteme Üye olun.
2. Adım: 7-8 facebook bağlantılarını beğenin.
3. Adım: Bikaç bağlantı paylaşın.
4. Adım: Birkaç siteye üye olun Zaten kotaya yaklaşıyorsunuz.
5. Adım: Sizin gibi aynı işlemleri yapacak bikaç alt üye bulun. Alt üye bulmaktan korkmayın. Benim 2 günden +20 alt üyem oldu. Referans linkinizi bikaç forumla facebook grubuna dağıtın alt üyeler gelir. Ben günlük 10-15 dk vaktimi ayırdım. Fazla bişey yapmadım. Sistem zaten basit.
Sistem zor değildir. Üstteki adımlar uygulayın referans linkinizide dağıtın yeter. Üyeler kendiliğinden geliyor.
Min ödeme: 25 TL (125 NP)
Başlangıçta 5 NP hediye ediliyordu sanırım.
İşte Kazanma Yöntemleri
1-) Alışveriş yap kazan
2-) Üye ol kazan
3-) Paylaş kazan
4-) Beğen kazan
5-) Alt Üye Bul Kazan
Detaylı Bilgi İçin sisteme üye olun
Refli: https://netlioo.com/register/netliookazanma
Refsiz: www.netlioo.com
Bu yazımda sizlere yeni keşfettiğim kazanç sistemimi anlatacağım.Yeni sitemiz netlioo bu sitemizin temel kazanç yöntemi Alışveriş yaparak kazanmaktır.Siteye üye olarak giriş yaptığınızda sizi kazanç sağlayan aşağıdaki birçok bölüm bulunmaktadır.
Üyelik için ücret ödemeye gerek yok. (üyelik ücretsizdir.)
Kuruşlarla oynamaya gerek yok.
Yapacağınız işlemler sırasıyla şöyledir.
1. Adım: Öncelikle sisteme Üye olun.
2. Adım: 7-8 facebook bağlantılarını beğenin.
3. Adım: Bikaç bağlantı paylaşın.
4. Adım: Birkaç siteye üye olun Zaten kotaya yaklaşıyorsunuz.
5. Adım: Sizin gibi aynı işlemleri yapacak bikaç alt üye bulun. Alt üye bulmaktan korkmayın. Benim 2 günden +20 alt üyem oldu. Referans linkinizi bikaç forumla facebook grubuna dağıtın alt üyeler gelir. Ben günlük 10-15 dk vaktimi ayırdım. Fazla bişey yapmadım. Sistem zaten basit.
Sistem zor değildir. Üstteki adımlar uygulayın referans linkinizide dağıtın yeter. Üyeler kendiliğinden geliyor.
Min ödeme: 25 TL (125 NP)
Başlangıçta 5 NP hediye ediliyordu sanırım.
İşte Kazanma Yöntemleri
1-) Alışveriş yap kazan
2-) Üye ol kazan
3-) Paylaş kazan
4-) Beğen kazan
5-) Alt Üye Bul Kazan
Detaylı Bilgi İçin sisteme üye olun
Refli: https://netlioo.com/register/netliookazanma
Refsiz: www.netlioo.com