İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beklenilen ürün yakında piyasada!!!!!

tolgakkurt35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ilk önce forum da paylaşım yapan yapmayan bilgi paylaşan paylaşmayan herkese selam olsun :D

Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve piyasaya çıkma vakti yaklaşan bir üründen bahsedeceğim.ürün Emir gülal isminde bu işleri profesyonel bir şekilde yapan arkadaşımız.Aslında ben lafı çok fazla uzatmak istemiyorum.Neden derseniz ürünün sahibi bir çok kelimenin yerini tutacak ve sayfalar dolusu yazı yazılacak bir konuyu çektiği iki video ile ziyadesiyle anlatmış.İlk videosunda kazanç ekranlarını kendi amatör kamerası ile kayda almış.ikinci video ise ürününü tanıtan video buyurun beraber izleyelim :D

Kazanç ekranlarını paylaştığı video

[YOUTUBE]<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/762b7mzIhHU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/YOUTUBE]

Ürünün tanıtıldığı video

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ (kusura bakmayın forumu ilk defa kullanıyorum videoyu ekleyemedim )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5