İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

beles .be domaini veren site varmi ?

T

tikky

Misafir
beles .be domaini veren site varmi ? gecenlerde bi sitede gormustum gozume carpti dikkat etmedim keske baksaydim..

B

Bedavalar-Net

Misafir
Ben panelimden baktim Ocak ayi son ay demelerine ragmen .be leri hala bedava veriyorlar,20 kadar almistim 10 tane daha aldim,www.eurodns.com u deneyin,yanliz ip adresiniz kayi ediliyor avrupa proxy bulun öyle girip kayit edin.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Normalde 31 Aralık sondu.Belçika hükümeti süreyi arttırdı.1 Yıl sonra devam ettirmek isteyenler 20 euro vermek zorunda kalacak ve .be alan adları değer kazanmış olacak çok güzel taktik.Son tarih 30 Ocak. DNSlerin resmi sitesi: www.dns.be

Yalnız euro dnsde whois çekince hiçbirinde kendi adınız çıkmıyor.Belki şubatta olur belki hiç olmaz firmaların insiyatifine kalmış.Ayrıca www.combell.com/actie ile de domainleri alabilirsiniz.

V

varyemez

Misafir
nucleus.be de domain nasıl yönlendiriliyor servera bilen var mı?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sol alt kısımdan üye girişi yapıp(mail-şifre) üstten "domeinnamen" e tıkla.Değiştireceğin domaini seç.Daha sonra alttan "NamesAanpassen" e tıklayıp nsleri kendine göre düzenle.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
31 Ocağa kadar demiştim.Artık bitti Alınmıyor. 20 euroya alınıyor yani :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5