PAYPAL sistemini türkiye için yapsak ben piyasa araştırması yaptım türkiyeden bunun için pos sağlayacak banka yok yurtdışı için araştırmalarım devam etmekte böyle bir sistem için yurt dışından sanal pos sağlayacak banka biliyormusunuz.
ReferXchange' Alıntı:konu şudur:
paypal türkiyeye ödeme yapar çek ile.
worldpay.com int. sanal pos sağlıyor.ozyy' Alıntı:PAYPAL sistemini türkiye için yapsak ben piyasa araştırması yaptım türkiyeden bunun için pos sağlayacak banka yok yurtdışı için araştırmalarım devam etmekte böyle bir sistem için yurt dışından sanal pos sağlayacak banka biliyormusunuz.
astraler' Alıntı:worldpay.com int. sanal pos sağlıyor.
Aynı sistem için altyapı hazırlıklarımız var. Banka anlaşmalarını yapmamız için altyapıyı tamamen hazırlamamız gerekiyor.adresim' Alıntı:Paypal tipi sitelere izin vermiyor.....9-10 ay once Turkiyeye yonelik paypal tipi site hazirladim (skript falan hazirdi ) fakat worldpay servislerinin bu amacla kullanilmasina izin vermedi... arti maliyetleri cok yuksek....
Ingilterede bulunmam da dezevantajim.....Boyle bir site hakikaten buyuk bir ihtiyac (Turk webmasterleri icin). Fikir ve ortaklik tekliflerine acigim.
Saygilar