- Reaction score
- 308
Yahşi Cazibe izleyenler bilirler. Hulusi'nin üçlemeleri meşhurdur
Bilmeyenler için bikaç örnek yazayım.
Ben hayatta 3 şeyden nefret ederim :
Sizlerde hayatta nefret ettiğiniz 3 şeyi yazın bakalım. Belki Yahşi Cazibe dizisinde kullanılır yazdıklarınız
Ben hayatta 3 şeyden nefret ederim :
Birincisi, yolda yürürken, cebimde kalmış alışveriş fişi ağırlık yapmasın diye yere attığımda, arkamdan bir adamın gelip, beyefendi yere birşey düşürdünüz dedikten sonra, onu mecburen yerden alıp tekrar cebime koymak,
İkincisi, yeni doğmuş bir bebeği olan bir arkadaşıma telefon ettiğimde, bak amcası emrecan seninle konuşmak istiyor deyip telefonu ona verdikten sonra, benim mecburen telefonda agucuk gugucuk yapmam
Üçüncüsü, çalışanlarımdan birinin başıma bir ufo yani gökyüzünde tanımlanamayan bir cisim atması
Birincisi, altılı ganyanın ilk ayağında, daha kafadan yatmıyım diye, ilk ayağa bütün atları yazmama rağmen favori atın kazanması,
İkincisi, sinema ve benzeri, deri koltuğu olan yerlerde, koltuğa şöyle biraz yayılarak oturduğumda, zuuurt diye bir ses çıkıp, bunun etraftan yanlış anlaşılması,
Üçüncüsü, çalışanlarımdan birinin kafama bir ufo atması ve toplantıya tam 22 dakika geç kalması
1- Bir çocuk rica etti diye, özene bezene yaptığım kağıt uçağın, bir metre bile gitmeden yere düşmesi
2- Eski pantolonlarımdan birini giydiğimde, cebimden çıkan kağıt paraların tedahülden kalkmış olması
3- Çalışanlarımın mesai saatleri içerisinde dans edip şarkı söylemeleri
1- Daha az kumaş kullanıldığı halde, bebek kıyafetlerinin yetişkin kıyafetlerinden 2 kat pahalı olması
2- Berberde saçımı kestirirken, berberin koluma gereğinden fazla yakın temasta bulunması
3- Seven bir erkeğin daha ilk engelde geri adım atması
1- Büyük abdestimi yaptıktan sonra tuvalette tuvalet kağıdının olmadığının fark edilmesi
2- Çok güzel bir kadın bana gülümsedi diye sevinirken yanıma yaklaşıp, Merhaba, siz Durdagülün eşimisiniz diye sorması
3- Koskocaman adamların uçağa binmekten korkması
1- Donumun popomun arasına kaçması
2- Mısır tanelerinin yerken dişimin arasına kaçması
3- Verimlilik diye diye bir işletmenin sirk yerine dönmesi
Birincisi, sinema salonu nerdeyse boşken, fasulye sırığı gibi bir adamın gelip tam önüme oturması
İkincisi, yemek siparişi verdiğimde, önceden bitiriyim diye, meşrubatın daha önceden getirilip, yemek sırasında mecburan bi tane daha ısmarlatılması
Üçüncüsü, çalışanlarımın akşamdan kaldım diye, başım ağrıyo diye, işle ilgilenmemesi, beni dinlememesi
Sizlerde hayatta nefret ettiğiniz 3 şeyi yazın bakalım. Belki Yahşi Cazibe dizisinde kullanılır yazdıklarınız