İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben Osmanlı Torunuyum

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu Türk düşmanlığı nedir ya? Atalarımız Ben sizin torununuz değil Osmanlının torunuyum demeniz içinmi savaştı? Her gün böyle sayfalar görüyorum,bi gün biyerde bulursam bunlardan birini fena patılıyıam.

Y

Yuhbebune

Misafir
bir dakika atlarımız dediğin kimin onların atası kim osmanlı Türk değil ayrı bir ırk mı bunların cevaplarını verebileceksen bu yorumu yazarsın...

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşın demek istediği şu sen sadece Osmanlı torunumusun tarihte birçok Türk Devleti vardır biz hepsinin torunuyuz.Biz Sultan Alp Arslan,Fatih Sultan Mehmet'in,Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız.Yahu bari o kadar Osmanlı'sında Türk'ün baş harfini bile küçük yazmışsın.Kendinizle çelişiyorsunuz onu anlamıyorum

Y

Yuhbebune

Misafir
İslamiyet ten sonraki en kalıcı köklü ve en güçlü devlet Osmanlı Devletidir.Bana kendinle çelişiyorsun diorsun ama kendin Fatih i Osmanlıdan ayrı tutuyorsun Türk ü küçük yazdığım için özür dilerim düzelttim.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Belki Atatürkü sevmiyor olabilirsin ama Atatürk ve atalarımızın torunu değilimde Osmanlı torunuyum,ben osmanlı sistemini benimsedim ve O yönde hareket edeceğim demeye getiriyorsun lafı,Atatürk ve atalarımızı küçük görme , onlar senin , benim , bu ülke için öldüler. Ben herhangi bir Türk Devletini küçümsemiyorum, Osmanlı olsun Selçuklu olsun,sadece derdim; Biz Atatürk'ü ve Arkadaşlarını tanımayız,onlar haindir gibi laflar sarf edenler için konuşuyorum.

Y

Yuhbebune

Misafir
Ben Atatürk ü sevmiyorum demedim ama siz şunu benimsemişsiniz Osmanlı Torunuyum diyen Atatürkü sevemez... Atatürk bu ülke vardıki kurtardı bu ülkeyi Osmanlı kurdu olmayan devleti kimse kurtaramaz

Ekleme: Sizin gibilerin bir lafı vardır Atatürk olmasaydı babamız yunan olurdu madem o kadar meraklısınız başkasının çocuğu olmaya ecdadımız osman gazi 600 sene önce bu devleti kurmasaydı 600 sene önce moğol çapulcusu olurdun...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.