- Reaction score
- 0
Aha gitti, aha paracıklarımız yandı, toz oldular, tüydüler derken
bugün ilk ödememi aldım,
resme tıklayarak üye olabilirsiniz.
Ben ödeme de yapıldıktan sonra, forumları da uzun süre takip ettiğimden ötürü en azından 1 ay daha ödeme yapabileceğine kanaat getirdim. Ve kar payı ile buraya yatırmaya devam etmeye karar verdim.
Gel gelelim benim size sunacağım olanağa;
5df ye benim üzerimden katılıp üye olan her kullanıcıya ilk ödemesini alıp bunu bana belgelediğinde anında .45$ bonus veriyorum.
kural basit
5dayfunds.com benim refden üye oluyorsunuz.
en az 10$ lık bir yatırım yapıyorsunuz, 5 gün sonra ilk ödemenizi aldıgınızda bir kereye mahsus olarak benden .45$ bonus kazanıyorsunuz.
ayrıca size paranızın yatırılabilecği bir stormpay hesabı gerekli,
burada da benim üzerimden üye olursanız ve ödeme buradan yapıldıysa size .15$ da artı bonus veriyorum.
stormpaye buradan üye olunuz
özelden iletişime geçebiliriz.
bol kazançlar.!
uyarılar
1-) Yukarıda tanıtılan program ve benzeri programlarda fazla agresif davranılmamalıdır. (karşılayamayacağınız yükün altına girmeyiniz)
2-) Biran önce, sermayenizi kurtarıp kar paylarınızla devam etmelisiniz.
teşekkürler
bugün ilk ödememi aldım,

resme tıklayarak üye olabilirsiniz.
Ben ödeme de yapıldıktan sonra, forumları da uzun süre takip ettiğimden ötürü en azından 1 ay daha ödeme yapabileceğine kanaat getirdim. Ve kar payı ile buraya yatırmaya devam etmeye karar verdim.
Gel gelelim benim size sunacağım olanağa;
5df ye benim üzerimden katılıp üye olan her kullanıcıya ilk ödemesini alıp bunu bana belgelediğinde anında .45$ bonus veriyorum.
kural basit
5dayfunds.com benim refden üye oluyorsunuz.
en az 10$ lık bir yatırım yapıyorsunuz, 5 gün sonra ilk ödemenizi aldıgınızda bir kereye mahsus olarak benden .45$ bonus kazanıyorsunuz.
ayrıca size paranızın yatırılabilecği bir stormpay hesabı gerekli,
burada da benim üzerimden üye olursanız ve ödeme buradan yapıldıysa size .15$ da artı bonus veriyorum.
stormpaye buradan üye olunuz
özelden iletişime geçebiliriz.
bol kazançlar.!
uyarılar
1-) Yukarıda tanıtılan program ve benzeri programlarda fazla agresif davranılmamalıdır. (karşılayamayacağınız yükün altına girmeyiniz)
2-) Biran önce, sermayenizi kurtarıp kar paylarınızla devam etmelisiniz.
teşekkürler