-----------------------------------------------
Kimden: [email protected]
Kime: [email protected]
Konu başlığı: 111金融業相關工作者,gggg
Mail içeriği:
!!!
禮聘財務.貸款顧問
企金貸款行銷相關工作者,金融業相關工作者
會計.記帳士相關工作者,代書或相關工作者
銀行行員,會計師事務所員工,介紹辦不成貸款之客戶
本公司擁有龐大資金.長久配合
電洽:0955-704-316
/
-------------------------------------------------
Mail japoncamı çincemi ne halt olduğunu tam anlamıyorum.Kime bölümündeki adres benim değil.Ama nedense bu ve bu tipte uzak doğuca yazılmış mailler hergün günde 2şer 3er defa geliyor.Spama geldiği için pek önemli değil ama benim, spam kutusundada bişey görünce temizleyesim geliyor.Ne istediğini anlamıyorum bu mail adresinden gelen mailleride engelleyemiyorum.Hergün hergün artık gına geldi...
Gmailde filtre oluşturdum ve bu adresten gelenleri göstermeden direk sil dedim bakalım artık gelmez inşallah..
Kimden: [email protected]
Kime: [email protected]
Konu başlığı: 111金融業相關工作者,gggg
Mail içeriği:
!!!
禮聘財務.貸款顧問
企金貸款行銷相關工作者,金融業相關工作者
會計.記帳士相關工作者,代書或相關工作者
銀行行員,會計師事務所員工,介紹辦不成貸款之客戶
本公司擁有龐大資金.長久配合
電洽:0955-704-316
/
-------------------------------------------------
Mail japoncamı çincemi ne halt olduğunu tam anlamıyorum.Kime bölümündeki adres benim değil.Ama nedense bu ve bu tipte uzak doğuca yazılmış mailler hergün günde 2şer 3er defa geliyor.Spama geldiği için pek önemli değil ama benim, spam kutusundada bişey görünce temizleyesim geliyor.Ne istediğini anlamıyorum bu mail adresinden gelen mailleride engelleyemiyorum.Hergün hergün artık gına geldi...
Gmailde filtre oluşturdum ve bu adresten gelenleri göstermeden direk sil dedim bakalım artık gelmez inşallah..