İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Benden söylemesi

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar aranızda www.amedya.com ile çalışan webmaster vardır mutlaka benim oradan aylık kazancım 70-80 milyon ama bu son 2 aydır ödemede sorun cıkartıyorlar yani telefonalra cıkmıyorlar maşillere cevap vermiyorlar en gec 8 saat sonra maile cevap dediler ama 12 gün oldu helen yok tık.

o yüzden ben paramı alana kadar satışalrı durdurdum aranızda varsa burası iel çalışan oda durdursun derim..

veya yakınalrda para alan varmı... bu kişilere nasıl ulaşmış ??

S

Senbul

Misafir
Bayramdan once bir odeme aldım hiç sorun yasmadım bu zamana kadar.İyi ve saglam calısıyorlar bunlarıda kaybetmesek barı zaten dogru duzgun turk sponor yok.İyide kazandırıyor.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben biraz önce aradım tekrar 39 . kez hele şükür biri çıktı ve ödmeeyi yarın yapacakalrını söylediler.. ve bu sistemi kullanan arkadaşalra uyarılaır 30 milyon oldumum hemen arayınd erim fazla para biriktirmeyin ben acısını cektim ..

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödemeleri geç yaptıkları doğrudur.Ben uzun zamandır çalışıyorum bu arkadaşlarla.
Siz sadece para isteme linkine tıkladığında karşınıza çıkan "3 gün içinde ödemeniz yapılacaktır" kelimesine inanmayın :) Ortalama 10 gün içinde para hesabınıza yollanıyor.Sitede Mehmet Oğul'un cep numarası da var.Bir sorun olduğunda oradan da arayabilirsiniz.

M

malatyasporlu

Misafir
bende daha geçen ay 45 milyon aldım hatta banka kodunu yazmamıştım cebime telefon edip banka kodumu aldılar... ama artık kullanmıyorum...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla bugun hesabıma 70 milyon yatırdılar ben bir defa ödeme talimatı butonunu kullanım ama cevap gelemdi hiç her defasında telefon acmak zorunda kalıyorum.. yani 15 günde yapılıyor buda güveni sarsıryor am tamam gec yollayım tam gönderiyor ama 10-15 günde ödeme yapması biraz iyi olmuyor..

+ bu mehmet beyin cep numrasını ben bulamdım siden nerde acaba ??

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
+ bu mehmet beyin cep numrasını ben bulamdım siden nerde acaba ??
Siteden kaldırmışlar.Sanırım arayanı çok fazla oldu :)
Bende numarası var, isteyen olursa bana özelden yazabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5