İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beni aydınlatın

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
İyi akşamlar sevgili iyinetliler. Benim günlük ortalama 1,5k tekil hitli sitem var ve siteme reklam almak istiyorum. Fakat fiytlar hakkında pek bilgim yok. Mesela her sayfada yayınlanacak bir 468x60 lık bir alanım var bu alan için nasıl bir fiyat sunmalıyım? Ve her konuda ilk mesajla beraber yayınlanan bir reklam alanım var burası için nasıl bir fiyat biçmeliyim? Şimdiden teşekürler...

Çoğul hitim ise 5,5-6k arasındadır ortalama.
Sitenin içeriği Türkiyede fazla oynanan oyunların genel bilgilerinin bulunduğu bir forumdur. Aynı zamanda diğer konularda mevcut. marez olmayan, hileye karşı bir oyun forum sitesidir.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Hocam siten genel forum sitesi değilse donate sistemi yap milletin gözüne rahatsızlıkverme isteyen para bağışlar siteye.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Oraya reklam için belirleyeceğiniz fiyat aylık 10 TL olacağı gibi günlük 10 TL de olabilir veya daha fazla...

Burada belirleyici olan sitenin içeriği ve ziyaretçinin o içeriğe göre kalitesidir.

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
sitenin içeriği Türkiyede fazla oynanan oyunların genel bilgilerinin bulunduğu bir forumdur. Aynı zamanda diğer konularda mevcut. marez olmayan, hileye karşı bir oyun forum sitesidir.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Sen net konuş bizde net konuşalım siteyi göster , analistiklerini ver , kullanıcı kitlesini söyle

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
şuan telden giriyorum. Yarın istediklerinizi ekleyeceğim inş. Şuan forumda 550 üye var onu soyleyebilirim userin buyuk cogunlugunu face sayfasından çekiyorum. Ama bugun sabah reklam atmadan saat 15:00a kadar 800tekil geldi. Siteyi açalı 3gün oldu. 300konu var şuan söyleyebileceklerim bunlar yarın ayrıntıları belirtecegim inş. Forum adresi : http://forum.turk-oyuncu.com

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Her siteye giren kullanıcı ortalama olarak 0.02 ile 0.005 tl arası kazandırır (Gelirini açıklayan büyük sitelerin gelir-kullanıcı istatistiklerine bakabilirsin) sende aylık tekil kullanıcı sayınla bu oranlardan birini çarpıp ortalama fiyat belirleyebilirsin. Diğer bir seçenekde sitene benzer sitelerin reklam bölümlerine bak onlar ne kadar istiyorsa reklam için sende ona göre fiyat belirle. Tahmini olarak en fazla 100tl eder bu şartlarda ama site içeriği kullanıcı türüne göre ve daha birçok etkene göre değişir...

X

Xman

Misafir
468x60 banner için aylık 20-25 lira arsı bir fiyat isteyebilirsin....

cutter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hocam faceden bu kadar hiti nasıl çekiyosun merak ettim bilgilendirir misin?

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
aslında ben reklam yapmadan hit geliyor kurdum rss grafiti yi :) ve sayfa ile forumun içerik bakımından benzerler tıklıyorlar ve 3k hiti zorluyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.