T
themaniac
Misafir
2. Seferdir 1er gunluk ban yiyorum. Ikisinin sebebide rainha nickli cocuk. Ciddi manada daha kucuksun aslanim. Buyuklerinle duzgun konus diyorum hatta milletin icinde rencide olmasin diye pm attim. Hatta attigim pm yi de bir konuya eklemis merak eden bakabilir. Ve ben ona cok kucuksun aslanim deyip rencide ettigil asagiladigim icin 1gunluk ban yedim. Sonra benim baska bir konumada dalga gecmek icin yazi yazmis. Benim konularimdan ve benden uzak dur diye pm attim. Senle ugrasmak isttemiyorumm dedim. Butun mesajlarda istenirse buraya konulabilir. O mesajdan sonrada ban yedim. Bende onu sikayet ettim bana ettigi hakaret ve dalga gectigi icin ama ona laf eden yok.
Sorum su. Bu cocuk adminlerden birinin akrabasi falan mi? Benim kimseyi ezmek gibi bir amacim yok ama bu cocuga fazla yuz veriliyor. Ve ben bu cocuga bir ders verilene kadar iyinette sadece ticaretimi yapip sosyal hicbirseye girmicem. Yok iyinete ilgi azalmis sunu yapalim yarisma olsun su bu muhabbet yok artik. Bu vakte kadar ben hakli olduklarinda butun adminlerin yaninda oldum destek verdim. Ama beni bu surekli banlayan kimse bilmek istiyorum. Ona da hakettigi gibi muamele edelim ozaman.
Sorum su. Bu cocuk adminlerden birinin akrabasi falan mi? Benim kimseyi ezmek gibi bir amacim yok ama bu cocuga fazla yuz veriliyor. Ve ben bu cocuga bir ders verilene kadar iyinette sadece ticaretimi yapip sosyal hicbirseye girmicem. Yok iyinete ilgi azalmis sunu yapalim yarisma olsun su bu muhabbet yok artik. Bu vakte kadar ben hakli olduklarinda butun adminlerin yaninda oldum destek verdim. Ama beni bu surekli banlayan kimse bilmek istiyorum. Ona da hakettigi gibi muamele edelim ozaman.