İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

beni kim banladi?

• Konbuyu başlatan themaniac
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

themaniac

Misafir
2. Seferdir 1er gunluk ban yiyorum. Ikisinin sebebide rainha nickli cocuk. Ciddi manada daha kucuksun aslanim. Buyuklerinle duzgun konus diyorum hatta milletin icinde rencide olmasin diye pm attim. Hatta attigim pm yi de bir konuya eklemis merak eden bakabilir. Ve ben ona cok kucuksun aslanim deyip rencide ettigil asagiladigim icin 1gunluk ban yedim. Sonra benim baska bir konumada dalga gecmek icin yazi yazmis. Benim konularimdan ve benden uzak dur diye pm attim. Senle ugrasmak isttemiyorumm dedim. Butun mesajlarda istenirse buraya konulabilir. O mesajdan sonrada ban yedim. Bende onu sikayet ettim bana ettigi hakaret ve dalga gectigi icin ama ona laf eden yok.
Sorum su. Bu cocuk adminlerden birinin akrabasi falan mi? Benim kimseyi ezmek gibi bir amacim yok ama bu cocuga fazla yuz veriliyor. Ve ben bu cocuga bir ders verilene kadar iyinette sadece ticaretimi yapip sosyal hicbirseye girmicem. Yok iyinete ilgi azalmis sunu yapalim yarisma olsun su bu muhabbet yok artik. Bu vakte kadar ben hakli olduklarinda butun adminlerin yaninda oldum destek verdim. Ama beni bu surekli banlayan kimse bilmek istiyorum. Ona da hakettigi gibi muamele edelim ozaman.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
İlk banlandığın zaman "küçüksün aslanım" yazdığın içindi.Kimseye böyle hitap edemezsin.
İkincisi ise konuyu rapor etmişsin,ayrıca mesajına cevap vermişsin.Bir süre sonra ise tekrar aynı mesajı alıntı yaparak biraz daha laf sokuşturmuşsun.
Gene aynı şekilde "aslanvari" cümleler geçiyordu.
Bu nedenle bunlar uyarı amacıyla sana verilmiş olan cezalardı.Eğer bir üyeden şikayetçiysen,kesinlikle forumlarda tartışma.Konuyu bir moderatöre bildir.

T

themaniac

Misafir
Yaa calvin kac tane sikayet rapor ettim ama benim kucuksun aslanim lafim ban sebebi oluyor ama o cocugun laflari olmuyor. Hem bak benim ciro yazdigim konuya bir arkadas espiriyle bir sey diyor themaniac paypal krali flan bu cocukta sizden yuz bularak tabi tabi bilmem ne. Bir konuda dolandirilmissin yazip guluo. Kaza yapan brine oldun mu denmez diye ban atildi dalga gecio diye ama bu cocuga sess yok. Ben onu adam yerine koyup cevap verdim bi yerde o da yazmis kii lafi ddiyene bakarim adammi diye. Bunada ses yok. Ayyildiz time beyinsizler demis ona da ses yok. Bu cocukk napmali. Ana avrat kufur edince mi birsey yapilacak. O cocuga bu kadar hassas iseniz herkese karsi oyle olmaniz gerekmezmi calvin. Benim sikayet raporlarimi incelemeni tavsiye ederim

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Sadece rapor etmeniz yeterli.Gerekli görülürse uyarılır.
Konuda cevabını aldığınız için kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.