İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Benim Sitem Açıldıgında Blog Sitemide Aynı Anda Nasıl Açarım

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Mesela Biri Benim Blog Siteme Girdi.Blog Siteme Girdigi Anda Forum Sitemde Ayrı Pencerede Açılsın.

Bnun İçin Ne Yapmam Lazım

Ekleme: Kusura bakmayın buldum

Kod:
<HTML>

<HEAD>
</HEAD>

<BODY onLoad="window.open('http://www.google.com.tr','Popup','directories=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no,scrollbars=yes,width=200,height=300');">
</BODY>

</HTML>

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
dostum açmış olduğun sitenin index.html index.php artık ne ise giriş sayfan onun içine popup kodunu eklersin uzantıyı belirlersin olay biter o kodda google yerine kendi blogunu yaz ve pencere boyut ayarını ise width=200,height=300' bu kısımdan yap kolay gelsin

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
dostum açmış olduğun sitenin index.html index.php artık ne ise giriş sayfan onun içine popup kodunu eklersin uzantıyı belirlersin olay biter o kodda google yerine kendi blogunu yaz ve pencere boyut ayarını ise width=200,height=300' bu kısımdan yap kolay gelsin

Teşekkürler ama bu kodu nereye ekliyecem

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.