www.discoverturkey.de sitesi yeni acildi ama 5-7gün oldu halen google'de gösterilmiyor uhmmm acaba nedeni bilen var mi?
meta taglar uygundur bence.
meta taglar uygundur bence.
![]() |
![]() |
yoktur' Alıntı:Çok geniş bir konu bu ama basit bir kaç cümle ile özetlersek,
siten tüm standartlara uygun olmalı.Meta kısmına binlerce kelime doldurmamalısın.Sitenin içeriginde olmayan bir kelimeyi metalara eklememelisin.
sitenin ana sayfasında 100 linkten fazla link olmamalı.
tüm browserlarda siten sorunsuz açılmalı.Bunları yapmazsan,yapan siteler üste çıkar.Peki bazı siteler yapmıyor,sitelerine kelimeleri dolduruyor dersen,
üste çıktıgı kelime grubunda hiç optimize yapılmış ve pagerankı olan site yoktur.
elbet bir gün bir site gelip onu tahtından çok rahat indirir.Google fark ederse, onu aşağılara alıyor.![]()
Aşağıdaki linki incele.siteni yaz analiz et.hiç kırmızı kısım kalmasın.Ve anahtar kelimelerin ile site içeriği 100% olsun.
http://www.submitexpress.com/analyzer/
söylemesi kolay. benim 0 PR ve almanca siteme kim destek çıkacakastraler' Alıntı:Siteni pr5+ olan bir siteyle link değişimi yap, 1 2 günde indexlenirsin.
Parayla herşey yapıldığını biliyorumastraler' Alıntı:1 aylığına pr5+ kiralayabilirsin.
Evet nihayet endekslendim! Nasıl yaptığımı sormayın bu bir sırdır ama işe yaradıwasGer' Alıntı:Şimdi yeni bi yöntem deniyorum... Balık olabildiği için yöntem hakkında açıklama yapmıcam. Eğer 1-2 içinde başarıyla google'de gözükürsem tekrar yazacağım..![]()
~Aykut' Alıntı:benim sitemi indexlediler sonra çıkardılar 1 aydır günde 100 tane google bot giriyor ama gelişme yok :S
Niye sır ki? Blog Spam falan mı yaptın?wasGer' Alıntı:Evet nihayet endekslendim! Nasıl yaptığımı sormayın bu bir sırdır ama işe yaradı![]()
![]()
![]()
Bazen diyorum bugün beni kimse şaşırtamaz bakıyorum böyle bi cevap geliyor..Onur.' Alıntı:Niye sır ki? Blog Spam falan mı yaptın?![]()