Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

benzer tema

Cebbar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
merhabalar bildirgec.com adresin 'de görüldüğü gibi başlık altına etiketler gelmiş şekil 'de acaba bu şekil 'de ve böyle sade bir bildiğiniz tema varmı? aynı özelliğe sahip ben nette aramama ramen yağ tema güzel değildi bulduğum yada bazı sorunlar vardı tema ile ilgili bildirgeç teması 'da blogger için yapılmış olanı vardı normal wordpress için olanı olmadığından burada sormak durumunda kaldım.

leblebi82

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
Başlık altına etiket olayı bildiğim kadarıyla kod ile yapılabilir hangi tema olursa olsun. Kolay bir kod eklenmesi vardı diye hatırlıyorum. Tema konusuna gelirsek bildirgec bildiğim kadarıyla Drupal. Wp değil ama wp için bildirgec tarzı üst tarafta yatay reklam alanı olan bir tema bende arıyorum. newwpthemes.com sitesindeki temaları beğendim ama bu tarz Türkçe yapılmış daha kolay temalar arıyorum.

Cebbar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Başlık altına etiket olayı bildiğim kadarıyla kod ile yapılabilir hangi tema olursa olsun. Kolay bir kod eklenmesi vardı diye hatırlıyorum. Tema konusuna gelirsek bildirgec bildiğim kadarıyla Drupal. Wp değil ama wp için bildirgec tarzı üst tarafta yatay reklam alanı olan bir tema bende arıyorum. newwpthemes.com sitesindeki temaları beğendim ama bu tarz Türkçe yapılmış daha kolay temalar arıyorum.

bilgi için sağol elinde kod varsa yada bulabilirsen ve burada paylaşırsan sevinirim.