İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beraat Ettim

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçmiş olsun.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Geçmiş olsun diyorum. Hakikaten kendimi senin yerine koyunca ne yapardım düşünmek bile istemiyorum.

Zaten bu tarz yasa dışı işleri yapanların amaçları belli. Profesyonel olarak yapanlardan bahsetmiyorum.

Genelde normal hayatını sürdüren, bunun yanında internetle tanışıp hemen para kazanma yoluna giren kişiler. Kaliteli bir şekilde bu işlerin içinde olan, neyin ne olduğunu bilen bu işlere girmez. Yapanlar var ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Umarım hiçbirimizin başına böyle üzücü bir olay gelmez.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
daha önce açtığınız bir konuyu okumuştum bu hususla ilgili. gerçekten üzülmüştüm sizin adınıza, şimdide gerçekten sevindim. hayırlısı olsun, geçmiş olsun.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım dava esnasında çektiğiniz maddi ve manevi tüm sorunları biran önce üstünüzden atarsınız.

Emek verilipte birşeyin çalınması gerçekten çok kötü birşey. Müzik, film, oyun olsun herşeyin emek verilmeden bir noktaya ulaşması mümkün değil. Eğer siz onu tüketiyorsanız istediğiniz noktada olduğu içindir. Öyleyse bunun bedelini de ödemelisiniz ki devamı gelsin. Eğer çalarsanız sadece bu dünyada değil ebedi dünyada da eser sahibi sizden hesap sorar, soracaktır.

Arkadaşın dediği gibi bu tür eserleri asla sitenizde paylaşmayın, telif hakları kanununu çiğnemeyiniz.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
an itibariyle korkusu bile bana ders oldu, geçmiş olsun...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Öncelikle geçmiş olsun, gözünüz aydın...

@SargeT : "itiraz ettiğim tek nokta herkese eşit şartlarda yaklaşılması içindi."
demişsiniz. Biliyorsunuz ki kötü bir olayda çoğu zaman bize öğretilen de, gösterilen de şöyledir.
Örnek olay: Sapık dehşeti
Örnek Öneri: Sallandıracaksın bunlardan bir kaç tanesini, gör bakalım bir daha yapıyor mu hiç kimse?

Örnek olay: Hırsız, dolandırıcı
Örnek Öneri: Sallandıracaksın bunlardan bir kaç tanesini, gör bakalım bir daha yapıyor mu hiç kimse?
Herkese eşit yaklaşılması imkansızdır, belirli bir hedef seçilir ve diğerlerinin gözü korkutulur ve bu hep böyle ilerler.

Tabancasında 2 nermisi olan bir insana 10 kişi saldırmaya kalksa, eğer bu kişi o 10 kişiden birini öldürürse, kalan 9 kişi ölmemek için bu kişiye saldırmaya devam etmez. Kişi burada da herkese eşit davranmaz ve seçebildiğini seçer ve tm gücüle ona yüklenir. Ama sonraki kim olacak, belli mi?

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Karşı dava aç derim...

3 yıl beklemekten maddi manevi tazminat dava

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Geçmiş olsun bundan sonrası senin için iyi olur umarım. Hayat her zaman herkese adil olmuyor..

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Telif hakkıymış cartmış curtmuş tmm emege saygı ama bi insan bu kadar kötü duruma düşürülürmü ya.

Çok geçmiş olsun biladar. İnsanı internet ortamından sogutuyolar valla.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.