İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beraber İş kurabilirmiyiz?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

öncelikle web sitelerinin hayatlarını devam ettirebilmeleri ve insanların emeğinin karşılığını alabilmesi için reklam çok önemli.son zamanlarda google bu konuda büyük bir boşluğu doldursa da türk reklam sektörü sağlam ajansa ihtiyacı var...
forum da gezdiğimde görüyorum ki ajanslar mevcut fakat webmasterlarla problemleri var..

İyi bir yapılanmayla bir internet reklam ajansı kurulabilir mi?bu forumda çok birikimli kişiler mevcut..
Mesela herkes 1000$ verir(örnek) sermaye ne kadar gerekiyorsa?

fikirlerinizi almak istiyorum...Amaç fikir alışverişi

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sermayenin yanında en önemli şey güvenilirlik, ve bu konudada biraz sıkıntılarımız var.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GÜVEN insani ilişkilerin akaryakıtı:) olmadan olmaz

A

Airborne

Misafir
Günlük hayatta bile okadar dolandiricilik oluyorki, insanlarin birbirlerine olan güvenleri azaldi. Internette baslayan ortakliktan fikrimce hic hayir gelmez. Tabiki istisnalar vardir. Ama ben bu konuda internet üzerinden baslayan ortakliklara hic güvenmem.
Eger güven elde edildigi zaman üstesinden gelinmeyecek bir proje degil.

desperrado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xxxx' Alıntı:
Merhabalar,

öncelikle web sitelerinin hayatlarını devam ettirebilmeleri ve insanların emeğinin karşılığını alabilmesi için reklam çok önemli.son zamanlarda google bu konuda büyük bir boşluğu doldursa da türk reklam sektörü sağlam ajansa ihtiyacı var...
forum da gezdiğimde görüyorum ki ajanslar mevcut fakat webmasterlarla problemleri var..

İyi bir yapılanmayla bir internet reklam ajansı kurulabilir mi?bu forumda çok birikimli kişiler mevcut..
Mesela herkes 1000$ verir(örnek) sermaye ne kadar gerekiyorsa?

fikirlerinizi almak istiyorum...Amaç fikir alışverişi
İstanbul içiysen görüşelim

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkesin değindiği nokta GÜVEN çünkü bir insana eğer güvenirseniz onun için tüm imkanları zorlayabilirsiniz.

ama bakkal bile bir tanımadığına 1 kere veresiye verir...

etme bulma dünyası.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu başlık ve benzer başlıklar bu forumda çok kez açıldı, ön bilgi açısından onları araştırın derim..

R

RevenuE

Misafir
Düşündüğüm iş internet üzerinden bir reklam ajansı kurmak..

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RevenuE' Alıntı:
Düşündüğüm iş internet üzerinden bir reklam ajansı kurmak..

Bana sormuşsun galiba... Benim düşündüğümden ziyade ben bu başlığı biz ne düşünürüz diye açtım..yukarıda arkadaşlardan biri dedi böyle konular çoık açıldı diye buda onlardan biri olacak belki..ama inanın bunların olması yada olmaması bizlerin elinde...ben illa bu işi yapacağım diye bir şey demiyorum..
çok iyi bir webmasterım demiyorum hatta hiç bilmiyor gibi birşeyim...
ama bu insanların ortak sorunu ve iyi bir iş olabilir...ama şuda var insanların tek başlarına yapabilecekleri şeyler sınırlı..
ve BÜYÜK düşünmek lazım..günlük değil.Bank Asya hadisesini duymuşsunuzdur.onlar kurulurken 3000 ortakla başlıyorlar...halka arzda 50 kat fazla hisse talebi geldi...
açıkcası ben 100 koyup bu tarz bir iş kuracağıma 10 koyarım başarı/başarısızlığı hem paylaşırım hem 9 ayrı gözle daha işe bakma fırsatı yakalarım

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) buarada galiba ajans sorusuna cevap vermedim...şöyle diyim nasıl olması gerekir?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
bu işi yapmanın tek sorunsuz yolu var bence. biri tüm sermayeyi koyar. İş - Eleman bölümünede ilanı bırakır. 2 tane yeterli bilgisi olan webmaster alır. Birde idare edecek bir ofis açılır. Tek yolu bu.

Forumda ortak aramak çok güvensiz. Bi ortaklıkta, tek önemli faktörü para değil ki. Adam yüzbinlerce dolar verebilecek potansiyeldedir. Ama insan değildir...

C

Cyber Coder

Misafir
@xxxx

foruma yeni kural geliyor ve -8 repin var yani giremeyeceksin foruma. O yüzden bu olayı tartışmadan önce yeni bir kullanıcı açmanı tavsiye ederim :)

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum dolandırıcı kaynıyo beyler haberiniz olsun forumda buldugum birine script yazdırmak için 400ytl verdim adamdan geri alabilmek için 1 yıldır ugraşıyom resmen

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu - puanları kim neye göre veriyor? bana bunları kim ne için vermiş öğrenebilirmiyim?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cyber Coder' Alıntı:
@xxxx

foruma yeni kural geliyor ve -8 repin var yani giremeyeceksin foruma. O yüzden bu olayı tartışmadan önce yeni bir kullanıcı açmanı tavsiye ederim

ya dar kalıplarda sıkışmayalım ben birini mi dolandırmışım hırsızlık mı yapmışım-çok klasik bir veryansın oldu ama-:)

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu işe tek kişi girmek lazım... O kadar da zor değil aslında. Bende düşündüm adsense gibi bir reklam hizmetleri sağlayaıcısı ama benim ne o kadar zamanım var ne de o kadar bilgili olduğumu düşünüyorum.

Yani anlayacağınız kendime güvenemiyorum ki başkasına güveneyim!

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam ajansı kurmak sorun değil 1 günde kurulur, sorun reklam almak satmak o çevreye sahip olmak insanları tanımak iyi ilişkiler yürütmek itibarı olan bir marka olmak bu bahsi geçen olaylarda çok kolay işler değil heleki İnternet'te reklam sektörünün işleyişini bilmiyorsanız ve bu sektörde çok yeniyseniz pekte şansınız yok.

umudunuzu kırmak istemem ama internette reklam konusunda çok fazla çevre sahibi olarak yazdım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5