Bu başlık altında venom, dreamz, alexius ve bilhost, çok yerinde tespitler yapmışlar, ama bazı arkadaşlar malesef elma ile armudu çoktan karıştırmış meyve salatası yapmışlar. absürt site ayrı bir mesele, bereket ayrı bi mesele.. Ahlaksızlık olarak gören arkadaşlar söyleyebilirlermi acaba Kullandıkları işletim sistemleri lisanslımı, Site yapmak için kullandıkları programlar lisanslımı? Photoshop'u daha önce hiç kullanmışlarmı, corel'i, autocad'i, veya muhasabe yazılımlarını ve bunlara para vermişlermi acaba?.. Veya oyunların hepsini lisanslarınımı almışlar.
Emek hırsızlığıysa en büyüğü bu işte.. en büyük günah bu..
Ya forumda 12 yaş altı arkadaşlarımız var bu konulara çok uzaklar, ya da gerçekten eğitim almamışlar maalesef. Venom satırlarca yazı yazmış, ne kazanacak hiç birşey? Ama tanımam etmem kendisini ama bu yazılardan çok güvenilir birisi olduğunu belli ediyor, sırf birileri aydınlansın diye up uzun yazılar yazmış ve karşılığı koca bir 0. Böyle açık konuşan adamlardan hiç bir zaman zerre zarar gelmez, böyle adamların ahlakından da şüphe edenin ben ahlakından şüphe ederim diye nutkumu tamamliyim