İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beruby İle Para Kazanın Ödeme Limiti Yok

gokay55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizlere yeni tanıştığım bir siteyi tanıtmak istiyorum arkadaşlar. Beruby sitesi bizlere çeşitli yollardan para kazanma imkanları sunmaktadır. Beruby ile para kazanma yöntemleri şöyledir;

- Alışverişlerinizi Beruby sitesi ile anlaşmalı 100 siteden birinden yaparsanız para kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı sitelere kayıt olarak kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı siteleri ziyaret ederek ve ayrıca video izleyerek kazanıyorsunuz.

- Referans linkiniz ile referans kayıt yaptırarak kazanıyorsunuz

Ayrıca siteye üye olur olmaz 1 TL kazanıyorsunuz. Site banka havalesi, Paypal ve mobil ödeme yöntemleriyle ödeme yapmaktadır. Ödemeler en fazla 3 iş günü içinde yapılmaktadır. Sitenin bir güzel yanı ödeme limitinin bulunmamasıdır. Yani 0.01 Kuruş dahi olsa çekebilirsiniz. Ben bugün kayıt oldum ve ödeme istedim ödememi alır almaz buraya koyacağım arkadaşlar. Denemek isteyen arkadaşlar için aşağıda refli ve refsiz linkleri verdim. Refimden üye olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Refli Link : TIKLAYINIZ

Refsiz Link : Tıklayınız

Devamı Oku: Beruby İle Para Kazanın Ödeme Limiti Yok

SiNCaP

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizlere yeni tanıştığım bir siteyi tanıtmak istiyorum arkadaşlar. Beruby sitesi bizlere çeşitli yollardan para kazanma imkanları sunmaktadır. Beruby ile para kazanma yöntemleri şöyledir;

- Alışverişlerinizi Beruby sitesi ile anlaşmalı 100 siteden birinden yaparsanız para kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı sitelere kayıt olarak kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı siteleri ziyaret ederek ve ayrıca video izleyerek kazanıyorsunuz.

- Referans linkiniz ile referans kayıt yaptırarak kazanıyorsunuz

Ayrıca siteye üye olur olmaz 1 TL kazanıyorsunuz. Site banka havalesi, Paypal ve mobil ödeme yöntemleriyle ödeme yapmaktadır. Ödemeler en fazla 3 iş günü içinde yapılmaktadır. Sitenin bir güzel yanı ödeme limitinin bulunmamasıdır. Yani 0.01 Kuruş dahi olsa çekebilirsiniz. Ben bugün kayıt oldum ve ödeme istedim ödememi alır almaz buraya koyacağım arkadaşlar. Denemek isteyen arkadaşlar için aşağıda refli ve refsiz linkleri verdim. Refimden üye olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Refli Link : TIKLAYINIZ

Refsiz Link : Tıklayınız

Devamı Oku: Beruby İle Para Kazanın Ödeme Limiti Yok

Üye oldum bakalım :)

rosalie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refinden üye oldum umarım benim içinde iyi olur... :uyu:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5