Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beşiktaş hep böyle oynuyor. kopmadan, disiplinli kapasitesi ölçüsünde.
diğer maçlardan farkı bu maç şansının dönmesi oldu. çok büyük başarı. tebrik ederim.
o taraftar herşeye layık.
Beşiktaşın ne büyük taraftarı var.Bir Galatasaray'lı olarak tüğlerimi diken diken etti.Önce onları daha sonra Beşiktaş'ın galibiyetini tebrik ediyorum.
Carsimiz herzaman böyleydi yeni farketmiseniz yazik elbet birgün herkes besiktasli olacakdir diyordum o gün dündü ve bügündür besiktasli olmak bir ayricalikdir ayrica bunuda diyim gs karsisindada kalecisiz oynarsak uc buyuklerine karsi kalecisiz oyniyan uc macida kazanan tek takim olacaz dunyada
çok manyak bir beşiktaş, çok takdir ettim oyunu ve taraftarını. bu hafta çok iyi geçiyor gerek fenerbahçe gerek beşiktaş, sırada cimbom var, ezcez inşallah bordeaux'u.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5