Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Beşiktaş Real Madrid'li Kaka'yı alıyor!

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Inter'in sağ beki Maicon ve Real Madrid'in orta saha oyuncusu Kaka ile ilgilendiklerini doğruladı.

110511-101744-350743-CB.jpg

Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu Serdal Adalı, Maicon ile Kaka'yı renklerine bağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Adalı, 'www.kartalbakisi.com' sitesine yaptığı açıklamada, Inter'in Brezilyalı sağ beki Maicon ve Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka ile ilgilendiklerini belirtti. Serdal Adalı, iki hafta içinde bu transferlerle ilgili sonuca ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Brezilya Milli Takımı'nda 63 kez forma giyen Maicon, Inter'de 4 Serie A ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2009-2010 sezonunda UEFA tarafından dünyanın en iyi savunma oyuncusu seçildi.

İki sezon önce 67 milyon euroya Milan'dan Real Madrid'e transfer olan Kaka ise 82 kez görev yaptığı Brezilya Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda şampiyon olmasında kilit rol üstlenmişti.

http://www.stargazete.com/spor/adali-kaka-yi-dogruladi-haber-350743.htm

Not: Haber siteleri spor bölümünde veriyorlar ama ben kararsız kaldım geyik bölümüne mi açsam buraya mı açsam diye :p

bilgi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
370
Real madrid'in kaka'sını mı alıyorlar?

mixmax

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
29
ilgilendiklerini doğrulamışlar beşiktaş kaka'yı değil her hafta yedek oynayan bi oyuncuyu bile alamaz madridten

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
bişey diyecektim de ban yemeyelim şimdi ayak üstü :)
elindekilerine top oynattırsınlar ilk basta da sonra alırlar herşeyi

X

Xman

Misafir
Bende oyuncu charlize theron ile ilgileniyorum ama bu sevgilim olacağı anlamına gelmiyor...

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
alsa nolcak vaziyet bu olacaksa !

ntr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Elimizdekiler yetmiyor sanki. Hazır evdekiler oynamadıktan sonra istersen C. Ronaldo'yu getir. :eek:ha:
Bende oyuncu charlize theron ile ilgileniyorum ama bu sevgilim olacağı anlamına gelmiyor...
:D

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Iyidir gelsin bayagi faydasi olacagina inaniyorum ve bu besiktas önümüzdeki sezon bu futbolun üstüne koyarak cok saglam bir takim olacak.