İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BEŞİKTAŞlı Projeler

HeroWB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, sözü kıstamadan projeye atılmak isteme sebebim büyük bir BEŞİKTAŞ aşkı, bilmiyorum ama bu işe girersem başarılı olucağımı düşünüyorum. Yazar ekipini kurabilirim çünkü çevrem var, twitter'da 4.000'lik bir BEŞİKTAŞ twitter hesabı var 2 senedir TT çalışmaları yapıyorum 1 sene kadar ara verdim hesaba sonra yeni hesaba geçtim yine çevrem oldu. Sözün kısası bir haber sitesi yazarlar ile anlaşabilirim en azından siteye 5 yazar kesinlikle gelicek 1 adet grafiker var ancak maddi açından eksik var. Bu işte fazla site yok 6-7 tane var biri çok önde oda zaten bilindik BEŞİKTAŞ haber sitesi haber1903 ama rakip çıkacak bir site yapıcağımdan eminim. Temayı kendim yapmayı düşünüyorum. Sadece haber değil ilerki zamanlarda ise forum, portal vb... türde devam ettirirsem başarılı olabilirim. Kısacası ben bir sponsordan çok ortak tarzı beraber bir işe girebileceğim arkadaş arıyorum. Bana forumdan ve skype'dan ulaşabilirsiniz...

CanerErgez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size Ücretsiz Olarak Hosting Sağlayabilirim Lakin . Internette Herşey Düşünüldüğü Gibi Yürümez . Buda Bir Gerçek ... 4.000 Kişi Dediğiniz Kitle Bana Göre Az . Ama Kaliteli Bir Site Her Zaman Diğerlerinden Öne Geçebilir .

Bu Konuda Haberlerde Doldurma Laflar Olmaması , Sürekli Güncellenmesi , Tasarımı İyi Olması ve Etkin SEO'lu Bir Sistem Olması Noktalarında Dikkat Edin .

Başarılar Dilerim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.