Beslemelerde bir sorun var

0
Onaylı Üye
Üye
Son zamanlarda yazdığım yazıların beslememde görünmediğini farketmem üzerine işe el attım. Feedburner kullanıyordum. FeedSmith ekelntisini ve fd feedburner eklentilerinin veritabanı tabloları ile beraber sildim. sonra düzelmedi, feedburner hesabını sildim. yönlendirme olayı devam etti, feedburner 404 sayfası çıktı. bu sabah yönlendirme olayı düzeldi. yeniden feedburner hesabı oluşturmaya çalışıyorum ama feedburner besleme sayfamı (mrtcntn.com/feed) geçerli olarak alamıyor. ne yapmalıyım?

Onaylı Üye
Üye
rss fix diye bi eklenti var dene bi

0
Onaylı Üye
Üye
daha önce xml ayrıştırma hataları için kullanmıştım ama bu işe yarıyor mu bilmiyorum. en iyisi denemek. :peh:

Onaylı Üye
Üye
tarayıcında bi problem olabilir mi? opera da girebiliyorum

0
Onaylı Üye
Üye
beslemeyi tüm tarayıcılarda görüntüleyebiliyorum ama iş feedburner hesab açmaya gelince sakata biniyo iş.

0
Onaylı Üye
Üye
açma hocam ne gerek var ona.

0
Onaylı Üye
Üye
zubar kerdeşim, ben bir sorun çözmek için konu açıyorum, sen çözmeyiver nolcak diyosun :) feedburner ile insanların siteyi takip etmesi kolaylaşıyor, twitter'a atıyor yazıları falan, kullanıyorum ben işte ve açmam lazım. acaba ana dizindeki wp-rss gibi dosyaları orjinalleriyle değiştirsem bir faydası olur mu?

Onaylı Üye
Üye
buna benzer bi hata vardı internette ama bulamadım,
wp dosyaları arasında feed ile ilgili biyer vardı, oradan bi ayarı vardı:peh:

0
Onaylı Üye
Üye
Feedburner tam olarak "Timeout while fetching the feed" diye bi hata veriyo.

Onaylı Üye
Üye
sanırım bu soun feedburnerdan ten kaynaklanıyor, doğal olarakta bu işte google ın parmağının olduğunu düşünüyorum, eğer elinde varsa başka bi feed denermisin

0
Onaylı Üye
Üye
başka sitelerinkileri alıyor, benim blogumdaki 6 beslemenin hiçbirini almıyor. benden kaynaklandığını düşünüyorum, zira verdiği hatanın tam Türkçe'si şöyle: beslemeyi çekerken zaman aşımı. başka beslemelerde böyle hata vermiyor. biz tarayıcılardan bir şekilde ulaşıyoruz fakat beslemede sorun var, düşüncem böyle.

Onaylı Üye
Üye
mümkünse ftp yedek aldıktan sonra tüm wp dosyalarını yenile
konuya katılım pek olmadı, beyin fırtınası yapamadık

0
Onaylı Üye
Üye
aklımda daha farklı bir fikir var. bir sql yedeği indirip notepad ile açayım. arama yapıp beslemelerle ilgili bir sorun var mı bakayım. beslemelerle ilgili olmayan onca dosyayı silip geri yüklemek yerine veritabanını 15 dakikada kontorl edeilirim sanırım :) olmazsa senin dediğini yapmak lazım.

Onaylı Üye
Üye
ne ettin durumlar nasıl:eek:ha:

0
Onaylı Üye
Üye
almıyor hala :ağla:

edit: düzeldi :) feedburnerdan kaynaklı bir hata vardı sanırım.

Geri