İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

beyler paylaşalım.

E

European

Misafir
www.dnforum.com

domain forumu. çok detaylı güzel bir forum. herkes sponsorları vs paylaşıyor. ama burada ( belki haklı olarak tam bilmiyorum ) millet ödeme aldığı sponsorları yayınlamaktan çekiniyor..

Türkiyeye ödeme yapan sponsorları yazsak da hep beraber bir bakınsak diyorum?

B

Bedavalar-Net

Misafir
Site mi tanitiyorsun yoksa bir sponsor mu buldun yada sponsorun ile ilgili bir sorunun mu var,yada internetten para kazanmayla ilgili bir durummu var?Yani bu konunun bu bölümden cok webmaster bölümünde olmasi gerekli diye düsünüyorum ve konuyu tasimak zorunda kaliyorum.

saygilar.

E

European

Misafir
sorun gayet açıktı aslında. nerden baktığına bağlı
neyse:)

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedavalar-Net' Alıntı:
Site mi tanitiyorsun yoksa bir sponsor mu buldun yada sponsorun ile ilgili bir sorunun mu var,yada internetten para kazanmayla ilgili bir durummu var?Yani bu konunun bu bölümden cok webmaster bölümünde olmasi gerekli diye düsünüyorum ve konuyu tasimak zorunda kaliyorum.

saygilar.
European bu sitede güzel sponsorların-para kazanma yollarının tartışıldığını söylemeye çalışmış.O yüzden para kazanma bölümüne eklemiş sanırım.. ;)

E

European

Misafir
baba ilginçsiniz ha...
harbiden çok şaşırdım...
size dünyaca ünlü bir domain - sponsor forum adresi verdim ve örnek gösterdim..Bakın avrupalı ne güzel paylaşıyor, gelin biz de paylaşım dedim..demek istedim..

nerelere çektiniz..ne reklamı ya? babamın forumu mu?
neyse yaa takılın kafanıza göre..bir nane olmaz..

M

M@latyæsporlu

Misafir
:p yav bu dnforum sedonun forumu reklamamı ihtiyacı var zaten bu foruma yazı yazmak için yıllık 400 $ a varan üyelik ücreti ödemek zorundasınız...

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam bunun neresinde yahu??
dnforum u bilmeyenler webmasterim demesin bence :p

"srkn"

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi de arkadaş doğru söylemiş. o mesajın neresinde reklam var? eleştiri mahiyetli açılan forumda bile gereğini yapmışız :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
desix ;

ben dnforum u bilmiyorum

netpond , absürtaffiliatecash ve vegasmeister tarzı forumlar yetiyor gerekli bilgiyi almam için..

ozaman ben sana göre webmaster değilim , ama sen "dnforum" a giriyorsun diye benim icinde webmaster değilsin :) ( sadece forum konusundan bakıyorum olaya )

ayrica zamanımın kısıtlı oldugundan dolayı foruma göz atamamıstım ilk yazdıgımda , 2. yazdıgımda ise 1. i destekleme amaçlı idi. Bu konuda yargısız infazdan dolayı europe , kusura bakma .. üye oldum az önce ama foruma ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5