İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bgroom.com Adresine Direk Üye Olmak İstermisiniz.?

DamgaNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.gbroom.com adresi türkiye pazarına yeni giriş yapmış bulunmakta ve üye başına 0.5 dolar vermektedir.

Sitenin affiliates bölümüne üye olabilmek için referans üzerindn üye olmanız gerekmektedir.

Benim referansımdan üye olmak isteyen arkadaşlar linki kullanabilir.

Link : http://affiliates.bgroom.com/?ref=untied

Referans olmadan üye olamıyorsunuz.

Teşekkür ederim..

Bol Kazançlar

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödemeni kimden alacaksın, nasıl alacaksın, ne kadar alacaksın (0,5 alman imkansız) kiminle iletişime geçeceksin. :),

bu reften üye olduğun zaman adamlar ödemeyi sadece ref olan kişiye yani untied e yaparlar.

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birde en yukarıdaki adreste bg yerine gb yazılmış yanlışlıkla.Düzeltirsen sevinirim :)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ödemeni kimden alacaksın, nasıl alacaksın, ne kadar alacaksın (0,5 alman imkansız) kiminle iletişime geçeceksin. :),

bu reften üye olduğun zaman adamlar ödemeyi sadece ref olan kişiye yani untied e yaparlar.

bu soruların cevabını biliyorsun paylaşta öğrenelim, yoksa ha o kendi çıkarları doğrultusunda reklam yapmış ha sen.. ne farkeder?

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
soruların cevabını benim açtığım BRrrom ortaklığı başlığında bulabilirsiniz. üye başı 0,5$ veriyorum ödemelr banka havalesi ile olacak bir alt konuda zten var BgrOom kazançları ile ilgili ha illaki kendimiz bişey yapmak istiyorsanız kendiniz alın. 0,5$ üstü almanız imkansız. 0,5 almanızda imkansız.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tiryakiforum a katılıyorum.

0.5$ bizim özel görüşmelerimiz sonucu aldığımız bir orandır. Yüksek indirme miktarları için geçerlidir. Zaten bu oranları herkese verseler, bu işin bir espirisi kalmaz. Bizler aracılık yaptığımız için bu oranları alabiliyoruz.

Forumda zaten bu konuda açılmış bir konu var.

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Our Address: Omega Court Offices 31 & 32 Riga Fereou street P.O.box 54697 3726 Limassol Cyprus

Türk paralarının Rum sitesine gitmesi içinmi bu mücadeleniz? Hayret doğrusu.

K

kartalmaltepe

Misafir
O kadar dangıl dungul bir sponsor ki ne ödeme methodu yazıyor ne birşey. hem 0.4$ veriyorlar. 0.5$ almak varken neden 0.4$ alayım ki?

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
biriside başlık açmış 0.7 veriyo.. bakalım ne olacak bu sponsorun sonu görecez.

H

Hannibal

Misafir
arkadaşlar ben su an hem softreklam dan üyeyim hem de eskiden açtıgım direk bgroom üyeyisiyim

softreklam ödememi yaptı.

bgroom a ödeme için mail attım adamlar softreklam ödeyecek dediler. yani dön dolaş softreklama gelirsiniz o yüzden dolanmaya gerek yok.

yarın softreklam bgroom a olan eski üyeliğimin de ödemesini yapacak inşallah

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5