benimde öyle 23$ ödeme almam lazim 21 ytl gönderilmiş. Cılkı çıkmaya başladımı denilir bilemiyorum.
Merhaba panelden doğru baktığınıza emin olmadan yüküm giydirmeyin ilgili pm atılmıştır.
benimde öyle 23$ ödeme almam lazim 21 ytl gönderilmiş. Cılkı çıkmaya başladımı denilir bilemiyorum.
Bu ne demek ya? Biz hesabimizi kitabimizi bunlara gore yapiyoruz, tutup odeme gunu benim karsima cikardiginiz seye bak. Madem boyle birsey vardi niye bizi daha once haberdar etmediniz. Boyle is olmaz arkadas! Kaldiki biz 500 uyeden fazla kazandirmissak bize boyle dalavere yapamazsiniz! Ben durumun acilen duzeltilmesini istiyorum..
iyi de başlangıçta 0,50 $ olarak bildirildi. herkes buna göre hareket etti. bir mail geldi 0,40 $ dan hesaplanacaktır denildi. daha sonra bir rakip daha çıkınca tekrar 0,50 $ denildi diye hatirliyorum. onu geçtim diyelim 0,40 $ dan değil de , üye başı 40 kuruş olarak hesaplandı.
emresa bendede sayılmıyor acaba sıstemdenmi yoksa üye olan yokmu kesin bilemiyecem.
panelde işlem yapmış numaralar göruyorum pekı bunlar işlem yapıp üye olmayanlarmi?
işlem yapan bi suru numara var ama üyelere bakında 10'da 1 anca görunuyor
kim dedi sana bunu host parasını ödeyemedim daha
11.600 ödemen var bu ay erhan yeme bizi
aslında senle muhattabı kesmem lazım ama büyüklük bende kalsın niye söyledigimide iyi biliyon..
bana bgroomdan herhangi bir ödeme ulaşmadı??? ödemesi hala ulaşmayan varmı?