Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu aralar googlede artıs var
beni günde 3 dolar kazandığım site bu gün 28 dolar kazandı yani anlayacan yükselis var.. birde googleye mail at... adsense hesap bilgilerini (girişte kullandığın mail adresini) gönder hangi sitelerde kullanıldığına baksın kodlarını ve sana döküm gönderiyorlar ve baskası illegal yerde kullanılıorsa googleye bildir... seni daha çok seveceklerdir.
Merhaba,
Gösterime göre tık normal kazanç ise sitenin içerigine göre degişiyor egerki başka bir yerden kodlarını kullandırarak hile yapmıyorlarsa sorun yok. aslında bence hiç sorun yok gibi gözüküyor günlük tık oranın bu seviyede ise.
Bu tur konular acip sonra silmek yerine, Google AdSense'e baglanti kurarak bu soruyu (bi bakin banlanacakmiyim?) sorabilirsiniz.
"Ben boyle bir foruma boyle bir konu actim ve tum istatistiklerimi yayinladim (banlanma sebebi)" derseniz daha da yardimci olacaklardir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5