- Reaction score
- 122
Yaa benim sitem istediğim kelimede bi 20. sayfada bi 5. sayfada (arada 8-15 ) ama bu günlük değişen bişey.Her gün her gün çok heyecan yaratıyo bunun nedeni ne bilen varsa söyliyebilirmi.
gözlemlerime göre sitenin yeni oluşundan kaynaklanıyor belirli bir süre geçtikten sonra pr güncellemesini atlattıktan sonra yeriniz daha güçlü oluyor.
güncelleme yapdığında yükselme, güncelleme yapmadığında düşme söz konusumu oluyor yoksa sürekli bir oynamamı var acaba ?
sanırım zaten iyi kelimelerde, büyük reklamverenlerin olduğu keliemlerde zaten oynamalar çok fazla oluyor.
pek kestiremiyorum çünkü ben güncelleme yaptıktan sonra google birkaç gün sonra görüyor. Ama güncelleme olmasa bukadar sıra oynamak ban çok ilginç geliyor en az 100 kişi ilerisi veya gerisi oluyo
o zaman şunu sorayım.Sen ne kadardır o kelimede yükselmişdin ?_ Kaç aydır bu dalgalanmalar oluyor.
kelimende arama sonucu kaç çıkıyor (sayı olarak)
1 daha önce 3 aydır yoktu sonra 5 den başladım ama 2 hafta sonra 17 ye attı sonra gün ve gün değişiyo
ee dur daha yeni gelmişsin Sanırım şu oldu senin siten için.Siten yeni ve güncellenen siteydi.( siteyi yeni yapmışdın, doğal olarak içerik eklemişdin.) googlede seni hop diye sıralamaya aldı, doğal olanıda buydu.Daha sonra PR , domain yaşı, seon v.s. gibi sebepleri inceledi ve sıralamadaki gerçek yerine almaya başladı.Sanırım bu dalgalanmalar biraz daha devam eder, gerçek yerini bulana kadar. ( ne kadar diye sorma zaman vermek imkansız ) Tabiki bunlar sadece varsayımdır.
ben kendi denemelerimden yola cıkarak 20 25 sitenin mucadele ettiği bir kelimede 1.5 ayda 25 ci sayfadan 5 ci sıraya kadar yukselttim siteyi ama domain tam bir yaşındaydı bana kalırsa google sıralamada pr den cok seo ve domain yaşına onem veriyor denemelerim bunu soyluyor bana
Normal bi kelimede bi gariplik olmuyor(hiç değilse bana olmadı) ama honolulu gibi bi kelime gıcıklık yapıyo google dalga geçermiş gibi. Sinir kalmadı
boş durma backlink al
toplistlere, aşırı link veren sitelere hiç bulaşma derim.Dizinleride es geç bence ve çapraz olmayan link değişimlerine girme.Mümkünse, haber sitelerine saldır..