İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bi Hayalim Var Ama Hatalımı?

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
site açıcam arkadaşlar forum sitesi
-vbulletin
-vbseo
bunlar olucak
bide güzel bir tema ayarlıcam.

sonrada yaklaşık 100e yakın kategori açıcam

sonrada günlük 500-1000 arası yazı yazıcam
hepsi alıntı olucak haber sitelerinden falan işte

sandbox yermiyim? :sinir:

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bence cevabı biliyorsun :)

MSBlog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hayallerini baltalamak gibi olmayayım ama...

forum sitesi artık gitmiyor pek.

şu anda interneti olan her bir adam en az 2 foruma üyedir eminim.

yani forum sektörü doydu artık. yine de sen bilirsin...

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Hocam inanki Wp bloga bu kadar önem ver daha çabuk ön plana cıkailirsin. Konuları kendin yazıcaksın madem özgünlükte olacaktır. Yine kategorilendirmekte senin elinde ama sen bilrsin elbette.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
hayır bilmiyorum :D açık konuş %50 %50 ayırdım ikisinide :hasta:

Siteyi açar açmaz spamı basarsan bir ihtimalle hemen filtreyi yersin. Yeni site olduğu için de bir ihtimal filtreden çabuk çıkarsın. Spama devam eder bir kaç ay ömrünü yaşarsın. Sonrasını anlatmayayım en iyisi....

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Siteyi açar açmaz spamı basarsan bir ihtimalle hemen filtreyi yersin. Yeni site olduğu için de bir ihtimal filtreden çabuk çıkarsın. Spama devam eder bir kaç ay ömrünü yaşarsın. Sonrasını anlatmayayım en iyisi....

hergün 20-30 mesaj arttırsam olurmu? mesela ilk gün 20 mesaj sonra 30 sonra 50 sonra 70 sonra 80---- öyle devam eder işte :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
hergün 20-30 mesaj arttırsam olurmu? mesela ilk gün 20 mesaj sonra 30 sonra 50 sonra 70 sonra 80---- öyle devam eder işte :D

Eskiden belli bir oranın üzerinde kopya içeriğe sahip olan sayfaların filtreleri etkilediği biliniyordu. Yapılan son algoritma değişikliklerinden sonra bu oranın oldukça yükseltildiği, hatta eskiden spamdan kurtaran olan "yarı kopya" veya "spin" sayfaların bile artık kolay kurtulamayarak filtreleri tetiklediği bilinmektedir. Bu konuları dikkate almalısın ve enerjini ve emeğini sana daha çok yararlı olabilecek konulara harcamalısın.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
açılış amaçlı 30 sonra günlük 9bine kadar yolu var

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
hergün 30 tanemi arttırcam yoksa hep 30 sınırmı olucak? benim kendi blogcu blogum vardı günlük 150-200 mesaj yazardım yazılarım 2-3 saate ilk 10da çıkardı hiç de sandbox yemedim. :uyku:

iyi devam et o zaman bildiğin gibi.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
ç(alıntı) yapıcağınıza daha güzel şeyler yapabilirsiniz. Forum sitesi söz konusuysa, cevap almayan konuların olduğu bir forum, çöplük bir sitedir bence.

Forumun kategorilerinide botlara göre yapın bari, haber sitelerinden içerik çeken botlar bölümü, spor sitelerinden içerik çeken botlar bölümü diye.

Not: Ben webmaster değilim, bunları sitenize giren bir ziyaretçinin yorumları olarak görebilirsiniz.

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vbullettinde nasıl olumlu google atakları zorsa, olumsuz google tepkileride o oranda zordur!
yani kesinlikle yemessin!! yenilecek olsaydı (anlattıklarına bakılarak) bizler yıllarca sandbox sorunuyla uğraşırdık! sadece 100 kategori derken tam olarak n demek istediğini anlamadım?!? vbullettinde forum/bölüm olayı var! 100 kategori dediğin o ise, ben o kadar çok forum/bölümü tavsiye etmem..

Sezer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kendim kullaniyorum Haber Botunu sana söyle acikliyim;

Bir yandan iyidir Siten hep güncel kalir
Bir yandan kötüdür Database ini doldurur =)

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Kendim kullaniyorum Haber Botunu sana söyle acikliyim;

Bir yandan iyidir Siten hep güncel kalir
Bir yandan kötüdür Database ini doldurur =)

Bunlar dışında da bir etki göstermez. Forumlar çabuk çabuk filtre yemez. Bunun üstüne bir çalışma yapmıştık bir kaç seo danışmanı arkadaşla, ortak bir çalışmaydı. Günlük şu kadar konu bu kadar konu diye bir kriteriniz olmasın. Burda tek yapacağınız şey site yeni ise istikrarlı gitmeyi yol edinin. Hafif hafif konu atmaya çalışın ilk zamanlar 5 - 10 - 15.. ile başlamışsanız ay bitiminde 30 - 40 - 50 ye çıkın sonra zamanla daha yükseklere çıkabilirsiniz. Sınırlama koymayın ama aşırısından da kaçının ve istikrarlı bir gidiş izleyin, çünkü siteniz daha yeni.

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ben anlamıyorum neden böyle şeyler için forum açtıklarını. "Forum" dediğimiz şey düşüncelerin paylaşılıp tartışıldığı ortam değil midir?

Zaten günlük 150 konu eklemeyi düşündüğün foruma kimse üye olmaz, gelecek ziyaretçi de aramalardan gelirse gelir. Günlük 150 konu muhtemelen 2-3 cümlelik özgün eklemeyle olacaktır hem. Demek istediğim; zaten sen konuyu başka yerden çekeceksin, orada varken kurduğun forumu ne yapsın millet? Botlara çalışan forum olur sadece.

Bir de "forum nasıl olmuş?" dediğin birkaç arkadaşın "ooo süper olmuş hayırlı olsun" der, sen de tatmin olursun. Bunun yerine doğru dürüst forum atmosferi oluşturup iyi vakit geçirmek var bence. :)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Ben anlamıyorum neden böyle şeyler için forum açtıklarını. "Forum" dediğimiz şey düşüncelerin paylaşılıp tartışıldığı ortam değil midir?

Zaten günlük 150 konu eklemeyi düşündüğün foruma kimse üye olmaz, gelecek ziyaretçi de aramalardan gelirse gelir. Günlük 150 konu muhtemelen 2-3 cümlelik özgün eklemeyle olacaktır hem. Demek istediğim; zaten sen konuyu başka yerden çekeceksin, orada varken kurduğun forumu ne yapsın millet? Botlara çalışan forum olur sadece.

Bir de "forum nasıl olmuş?" dediğin birkaç arkadaşın "ooo süper olmuş hayırlı olsun" der, sen de tatmin olursun. Bunun yerine doğru dürüst forum atmosferi oluşturup iyi vakit geçirmek var bence. :)
yok aslında bi 50tl civarında en çok hangi filmler alınıyorsa tanesini 5tl den alıcam. sonrada onları internete sürücem ordan hit kazanabilirim gibi

tabi 10 tane film koyupta devam etmiyecek deyilim edicem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.