İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bi istek ve önerim olsa ? :)

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
iyinetin mesajlara eklenen linkleri dofollow yapma şansı varmıdır acaba ? Bence bu foruma tam bir aktiflik katacaktır çünki ne kadar mesaj o kadar backlink olacağını düşünüyorum.

Herkese verilme gibi bi durum olmasına gerek yok. Vip veya vip++ ya getirilirse bu özellik oldukça güzel olacaktır. Bunun yanında bu foruma birşey katmış olmasıda istenilebilir.

Çöp mesajlar ile dolacaktır diyen olacaktır. Şuan Türkiye'nin en büyük webmaster forumu olanrak gösterilen forumundada pek dolu mesajlar olduğu söylenemez. İyinette takılan üyelerin kalitesi belli zaten böyle birşey olacağınıda pek zannetmiyorum.

Umarım değerlendirilir.

T

trgy

Misafir
Şöyle yapabiliriz vip üyelik alanlara dofollow imkanı verilebilir ama sadece 1 link hakkı olabilir. Zararını faydasını araştırmam gerekli şimdi net birşey söyliyemem.

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Tek link olacaktır tabi ne olacaktır başka :) Siz araştırın o zaman bizde sizden bir yanıt bekleyelim. Mesela bir konuya tüm vip üyeler yazı yazmış olsa o sayfada en fazla 10 çıkış olur. İyinet yılların sitesi bence bunu kaldırabilecek bir kapasitede. ( her mesajıda vip üyelerin yazmayacağını hepimiz biliyoruzdur :) ) Gelen getiriyle forumda bir çok yenilik yapılır zaten atılan mesajlar canlılık getirecektir.

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bunun yerine vbulletin toplist eklentisi var o daha mantıklı :)

Eklentiyle ilgili bi bilgim yok ama bence imzaya eklenen linkler daha faydalı olacaktır. Mesela bi müzik konusu gördüğümde daha akılcı bi yorum yazarım kendime backlink olarak döneceğini bildiğim için :)

Banlanan üyelerin imzalarıda gözükmezse eğer sağlam linkler kazandıysa banlanmamak için daha çabacı olacaktır diye düşünüyorum. Eğer bu olursa iyinetin bana yaptığı bir iyilik , bir hediye olacağını düşünüyorum.

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Bence olmaması daha iyi aslında, bu sefer herkes 5$ verir vip olur ama alakasız postlar atmaya başlar, sürekli post kasar. ( Dofollow link kazanmak için )
Buda iyinet'in kalitesini düşürür, bence çok mesaj olmasından yana az ama kaliteli mesajlar olması daha iyidir.

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Benim içinde sizin dediğiniz gibi ama bu foruma aktiflik bana göre kesin şarttır. Ben her gün girerim iyineti sırf büyümeyi hakediyor diye. Her satış konumu burayada açmaya başladım buradan 1 lira teklif gelmemesine rağmen. Aktiflik öyle yada böyle bi nebze arttırılmalıdır.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İyinetten okadar link çıkışı hiç iyi değil.Kötü bir yapı olur... Vip üye artar google hiti azalır.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Benim içinde sizin dediğiniz gibi ama bu foruma aktiflik bana göre kesin şarttır. Ben her gün girerim iyineti sırf büyümeyi hakediyor diye. Her satış konumu burayada açmaya başladım buradan 1 lira teklif gelmemesine rağmen. Aktiflik öyle yada böyle bi nebze arttırılmalıdır.

bence de aktiflik artırılacak bir şeyler geliştirilmeli ama bu link çıkışıyla olmaz diye düşünüyorum

İyinetten okadar link çıkışı hiç iyi değil.Kötü bir yapı olur... Vip üye artar google hiti azalır.
google hiti azalır mı bilmiyorum ama her sayfadan link çıkışı çok da sağlıklı olmaz.

Peki report ettim konu silinebilir.
konu niye silinsin yahu? başka önerisi olanlar vardır belki.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Belki ben böle iyi konu açanların ilk konu mesajını öyle yapılım diyecem.Böyle modların onayladığı mesajlar falan filan ...

Olurmuki öle.

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Konuyu açan vip üyelerin ilk mesajında imzasında link gözükedebilir. Ben beklemiyordum bu konu üzerine başka iyi bir teklif o sebeple öyle yazmıştım. Neyse konuştukça batmayalım iyice , sonucu görmeyi bekliyorum :)

T

trgy

Misafir
Şu an forumdaki özellikleri incelerseniz o konuda yenilikler yapıldı. Örnek olarak üstteki moderatör arkadaşımızın rep puanının altındaki linkine bakabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.