Arkadaşlar ilgimi çekti ; her önüne gelen artık SeoHocası teması kullanıyor.Şahsen deneyip zerre kadar beğenmediğim bir tema.Teknoloji sitesi açıp bu temayı kullanıyorsunuz ; yapmayın arkadaşlar çok daha güzel temalar var.
![]() |
![]() |
SEO açısından gerçekten etkili bir tema olduğu için kullanıldığını düşünüyorum. Görsel açıdan da yüzüne bakılmayacak bir tema değil fakat kızılay dağıtmış gibi herkes kullanıyor haklısınız.![]()
film siteleri neden inove teması kullanıyor sizce? 100bin hiti olan siteler onu kullanıyor neden? çünkü çok sade bir tema hiç resim vs yok buton yok java script uygulaması yok. seohocasının her yeri buton dolu be . birisi dedi diye yanlış uygulamaları millete ddoğruymuş gibi sunmayın seohocası teması çok berbat siteyi geç açtıran bir temadır
şehir efsanesi yaptınız ya temayı neresi etkiliymiş açıklayın da bilelim. temanın hitle alakası şudur: tema ağırsa çok resim varsa geç açılır geç açılınca google sevmez sevmezse hit yollamaz.
film siteleri neden inove teması kullanıyor sizce? 100bin hiti olan siteler onu kullanıyor neden? çünkü çok sade bir tema hiç resim vs yok buton yok java script uygulaması yok. seohocasının her yeri buton dolu be . birisi dedi diye yanlış uygulamaları millete ddoğruymuş gibi sunmayın seohocası teması çok berbat siteyi geç açtıran bir temadır
Ben kullanıp performans aldım, sen hiç denedin mi? Herkes kendi doğrusuna inanmış durumda
ben de denedim ama kurar kurmaz anladım geç açıldığını ve kaldırdım. www.dogalbitkiseltedavi.com şu temanın sadeliğine bakın ne kadar hızlı açılıyor
gözüme hoş gelmedi açıkçası.