İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BIKTIM !

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu baslik altinda onerilerde bulunan arkadaslara soruyorum,
Arkadaslar SANDBOX(sendbox degil senbox hic degil) nedir? Her kafadan bi ses cikiyor merak ediyorum sizin anldiginiz sey nedir? Neye gore cozum sunuyorsunuz?

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamamen tesaduf olmus dicem uzulme ama olurmu

haha ikisi aynı anda olsa diycem tesadüf ama bugün bitane daha domainim çıkmış sandboxtan :)

arkadaşın sande girmesinin sebebi sitesinin içeriği olabilir herhangi bir içeriği o yüzden 6 ay beklemiş zaten 2 3 ayda tek indexle şansını deneyebilir şuanki içeriğide başka domainde kullanabilir zaten max 1 yıl içinde çıkıyo 2 3 ay içinde çıkmaz ise ne kalıyo zaten :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
;) Temelde aynı şey ama değilmi ??

temelde ayni sey tabi biseylerin kisitlanmasi ama ikisi arasinda fark var birisi sistem kaynaklarinin daha dikkatli kullanilmasini sagliyor digeri ise arama sonuclarinda arayanlarin istemeyecegi sonuclari cikarmayi engelliyor. Google bunu arama yapanlari koruma amacli yapiyor. Sonuç beyaz.org birşeyleri yanlış yapıyor google da bunu fark edip sonuçlarda onu çıkartmıyor.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yakında advenseden banlanırsın haberin olsun. Kural ihlali var sitende

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün var birşey bazı sitelerde cıkmış ne güzel lakin anlamadıgım bir olay var diyelim sitemizi www.xxx.com diye ve index.html si vardır fakat benim bir sitemde anormallik var index html benim ayarlarımı takip ediyor iyi fakat http://xxx.com olunca ilk acılan siteyi gosteriyor degişemiyorum ve ulaşamıyorum oraya anlamadım gitti googlede orayı alıyor en cok:)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bugün var birşey bazı sitelerde cıkmış ne güzel lakin anlamadıgım bir olay var diyelim sitemizi www.xxx.com diye ve index.html si vardır fakat benim bir sitemde anormallik var index html benim ayarlarımı takip ediyor iyi fakat http://xxx.com olunca ilk acılan siteyi gosteriyor degişemiyorum ve ulaşamıyorum oraya anlamadım gitti googlede orayı alıyor en cok:)

HTTP://XXX.COM gibi actiktan sonra CTRL + F5 e basin.. ayrica okurken anlamak icin efor sarfettirmeyin bize azicik virgul kullanmayi deneyin birazda dikkatli yazmayi.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle bilgin için teşekür ederim.
Ben düz yazmayı biliyorum

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haydaa benim sitede de bugün %70 düşüş var ne oluyor ya? offf.. mehmet görüşelim senle..

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beyaz.org ile aynı sırada oldu banada olay :) sitemin ismini yazdığımda kendımı 8. sayfada buluyordum şimdi ilk sıraya çıkmışım sanırım ancak 16k yı zorlarken şimdilerde 1k zorlamaya başladım :) çok uzun surdu sandbox donemı sanırım sıtenın hıtını duzeltmesıde 6 ay surer bılmıyorum beyaz.org boylemı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.