İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bildiginiz Etkili bloglar

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
O gibi yerleri crawl eden bir çok arama robotu mevcut. Google PR değeri vermeside crawl eden bazı yerler bunları publice döktüklerinde dolayı olarak bir şekilde google gene linkleri yakalayabilir.
En azından sıfır bir site için faydası olacaktır. Bir şekilde sitenize ulaşıp crawl edileceksinizdir.

Örnek: Dmoz'da listelenn siteniz varsa, dmoz db yi kullanan ne kadar yer varsa oralardan da backlinkiniz olur.

Sohbet'ciler netin kurt adamlarıdır. Eğer vakit harcıyorlarsa demek ki bir fayda yakalamışlardır :)

sanırım aynı düşünüyoruz. bende şöyle özetlim pr4 olan bir sitemi link değişimi için kullanıyorum. dışa sürekli link verip link almadığım için doğruluğu ve kesinliği tartışılır olan gelecek pr2 gözüküyordu. bu sitelerden bir kaçına ekledikten sonra pr4 göstermeye başladı ve güncelleme sonunda da pr4 olarak kaldı. yanılıyor da olabilirim kesin olarak olumlu katkı sağlıyor demiyorum

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yorum yapacaksanız bari düzgün bi yorum yapıp linkinizi bırakın ki bidahaki gelişinizde duruyo olsun

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekurler Sinyor bloglar için gerci bendede baya var bunlarin dişinda msnden isteyen arkadaşlar veriyorum. tabbiki herkese değil Örnek link değişimi yapipta habersiz silen bazı arkadaşlar var onlara Blog değil valla yağmurlu gunde su vermem:) + milletin içeriğini calip kendilerinmiş gibi kulananlara selam bile verilmez bence ...

kolay gelsin herkese başarilar ..

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<cite><a href='http://www.burc.web.tr' rel='external nofollow'>burçlar</a></cite> says
<span class="commentmetadata">(on <a href="#comment-82304" title="">April 24th, 2007 at 1:32 pm</a> )</span>

<a href="http://www.turk-tv.com" rel="nofollow">Canli Yayin</a> |
<a href="#comment-14628">March 18, 2007 11:02 AM</a>

</p>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.