İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bildiğiniz Php E-Kart Sistemleri?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar bildiğiniz ücretli veya ücretsiz PHP ekart sistemleri nelerdir? Elimde 100 ün üzerinde arkadaşlarım tarafından hazırlanmış görsel çok hoş photoshop vb. program çalışmaları var ve ben kendilerine bir site açacağıma dair söz vermiştim. Bi kaç tane basit script buldum ama isteğimi tam olarak karşılayabilecek niteliklerde değildiler. Kesinlikle sıfırdan script yazdırmayacağım önereceğiniz scriptler için şimdiden teşekkürler.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e-card.gen.tr de kullandığım script var. ecardmax.com da satılıyor

Bedava alternatiflerde mümkün. e-card.web.tr adresindeki script ücretsiz ve ecardmax'tan geri kalır değil bir çok açıdan... ona da http://www.maianscriptworld.co.uk adresinden ulaşabilirsin. Hmmm... bir de şu sıralar marez düşmüş olan ve artık programcısı tarafından destek verilmeyen (siteleri kapandı) kaliteli bir script wardı ama bu ikisi işini görür fazlası ile sanırım... Arabirimi türkçeleştirdiğinde bana da göndersene bu arada :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
e-card.gen.tr de kullandığım script var. ecardmax.com da satılıyor

Bedava alternatiflerde mümkün. e-card.web.tr adresindeki script ücretsiz ve ecardmax'tan geri kalır değil bir çok açıdan... ona da http://www.maianscriptworld.co.uk adresinden ulaşabilirsin. Hmmm... bir de şu sıralar marez düşmüş olan ve artık programcısı tarafından destek verilmeyen (siteleri kapandı) kaliteli bir script wardı ama bu ikisi işini görür fazlası ile sanırım... Arabirimi türkçeleştirdiğinde bana da göndersene bu arada :)

çok sağol ayhan

bu scripti asian card dan hatırlıyorum bir zamanlar ücretlimiydi neydi sağolasın çok işime yarıyacak rep ini gönderdim

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Thnx. Script bir zamanlar ücretliydi ama artık değil çok şükür :D bende harıl harıl türkçeye çevirmekle uğraşıyom :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.