hocam yardım istedim, bileşen satın alınacaktır die başlık açmadım dikkatini çekerim...sepulchral' Alıntı:ama bir takım ücret isterim. işine gelirse pmden yolla msnini
sepulchral' Alıntı:( işine gelirse faalan ) yeterince rahatım ben uslubuma dikkat ediyorum realitede zaten gayet normal bir şekilde söyledim sana karşı adınız bilmedigim için cengizzz bey mi demem gerekiyordu ? kusura bakma forumun keyfi bu sözcüklerden bazen cıkıyor bu konuda sana katılmıyorum. bu kadar ciddiyet forumda olmaz..
Eşcinsel oldugunuzu öğrendim, ilgilenmiyorum... Tecrübeli bir insan, ilk önce hitap şekillerini ve anlamlarını öğrenmeli. Mümkünse başlığıma yazmamanızı rica ediyorum. Gereksiz insanlarla gereksiz şeyler tartışmak istemiyorum.sepulchral' Alıntı:akıl yaşta degil başta.. sen 35 yaşında olsan senden 10 yaş daha tecrübeli olduğumun kesin. aaaaa sen diye hitap ettim özür dilerim eksildin mi ? zuauha ne kadar kibar bir usersın sen böyle internet camiası seninle gurur duyuyor.. emin ol.. ama birazcık administratorluk var sende.. "Hiç tanımadığınız ( hatta ismini bile bilmediğiniz) birisi için sen diye hitap ediyorsunuz... " heiyt..
Eşcinsel oldugunuzu öğrendim, ilgilenmiyorum...
NEXT NEXT NEXT olanları biliyorum Çok zekisiniz! Bendekiler deneme sürümüydü tamsürümleri lağzım. Forumlarda dolaşan sıradan bir hostçudan bileşen almam. Elin emeklerini parayla satacak olan birisinden nasıl olurda alırımsepulchral' Alıntı:cok pis bir dille sana cevap verirdim kibar konuşarak laf sokmayı kes.!
konuyu açanda sensin.. akışını değiştirende sensin.. componentleri ben parayla yüklüyorum işine gelmezse kayde almassın... yardım istemiyorsun sen.. bileşenlerin url adreslerini istiyorsun yardım isteseydin konunun başlıgında A componenti nasıl yüklenir yazardın ama hepsinin adı var.. "Setup.exe" cogu tıklıyorsun next next diyorsun.. bunu yapamayan adam sunucu alıyor(yani sen ) yapamaman imkansız görünüyor .. o yüzden konuyuda değiştir bence linklerini iste... bu bir yardım degil..
Yazmanı istemediğimi söylemiştim sanırım? Buy butonuna basarak alıcam zatensepulchral' Alıntı:bak onu düşünüyorsan saygı duyarım yapman gerekeni söylüyorum indirdigin siteden yerden "buy" denen buton var onu kullan. emin ol sana yardım etcek bir çok yetkili var oralarda.. hade kolay gelsin.
burası özgür platform ...Yazmanı istemediğimi söylemiştim sanırım?
Ewet. Birinci sayfaya bakarsanız, kişiliğiniz hakkında bilgi vermiştim...sepulchral' Alıntı:burası özgür platform ...
lanet olsun reklam yapmıyım diyorum ama siz beni şöhret yapıyorsunuz
zokkie' Alıntı:evet yasakparaler açıldı ben cengizzz'e koyuyorum.
bu ne ya ring gibi, sakin!