İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bileşen- aspjpg -jmail-asptear-asp image-.....

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
elimdeki tüm bileşenleri yüklerim sunucuna istersen ama bir takım ücret isterim. işine gelirse pmden yolla msnini 90 + adet bileşen mevcut bende.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
ama bir takım ücret isterim. işine gelirse pmden yolla msnini
hocam yardım istedim, bileşen satın alınacaktır die başlık açmadım dikkatini çekerim...
Biraz da uslubunuzu düzeltmenizi öneririm.( işine gelirse faalan:confused: )

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
özür dilerim ücretli component kurucak var mı diye sordugunda aynı mesaj geçerli kolay gelsin iyi çalışmalar.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
( işine gelirse faalan ) yeterince rahatım ben uslubuma dikkat ediyorum realitede zaten gayet normal bir şekilde söyledim sana karşı adınız bilmedigim için cengizzz bey mi demem gerekiyordu ? kusura bakma forumun keyfi bu sözcüklerden bazen cıkıyor bu konuda sana katılmıyorum. bu kadar ciddiyet forumda olmaz..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
( işine gelirse faalan ) yeterince rahatım ben uslubuma dikkat ediyorum realitede zaten gayet normal bir şekilde söyledim sana karşı adınız bilmedigim için cengizzz bey mi demem gerekiyordu ? kusura bakma forumun keyfi bu sözcüklerden bazen cıkıyor bu konuda sana katılmıyorum. bu kadar ciddiyet forumda olmaz..

Hiç tanımadığınız ( hatta ismini bile bilmediğiniz) birisi için sen diye hitap ediyorsunuz... Yaşınızı sorabilirmiyim? Eğer bir sakıncası yoksa tabi! Ciddi olmazsanız ciddiye almam sizi!:cool:

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
akıl yaşta degil başta.. sen 35 yaşında olsan senden 10 yaş daha tecrübeli olduğumun kesin. aaaaa sen diye hitap ettim özür dilerim eksildin mi ? zuauha :) ne kadar kibar bir usersın sen böyle internet camiası seninle gurur duyuyor.. emin ol.. ama birazcık administratorluk var sende.. "Hiç tanımadığınız ( hatta ismini bile bilmediğiniz) birisi için sen diye hitap ediyorsunuz... " heiyt..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
akıl yaşta degil başta.. sen 35 yaşında olsan senden 10 yaş daha tecrübeli olduğumun kesin. aaaaa sen diye hitap ettim özür dilerim eksildin mi ? zuauha :) ne kadar kibar bir usersın sen böyle internet camiası seninle gurur duyuyor.. emin ol.. ama birazcık administratorluk var sende.. "Hiç tanımadığınız ( hatta ismini bile bilmediğiniz) birisi için sen diye hitap ediyorsunuz... " heiyt..
Eşcinsel oldugunuzu öğrendim, ilgilenmiyorum... Tecrübeli bir insan, ilk önce hitap şekillerini ve anlamlarını öğrenmeli. Mümkünse başlığıma yazmamanızı rica ediyorum. Gereksiz insanlarla gereksiz şeyler tartışmak istemiyorum.
Ciddiyim lutfen db yi şişirmeyin!:confused:

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Eşcinsel oldugunuzu öğrendim, ilgilenmiyorum...

cok pis bir dille sana cevap verirdim kibar konuşarak laf sokmayı kes.!
konuyu açanda sensin.. akışını değiştirende sensin.. componentleri ben parayla yüklüyorum işine gelmezse kayde almassın... yardım istemiyorsun sen.. bileşenlerin url adreslerini istiyorsun yardım isteseydin konunun başlıgında A componenti nasıl yüklenir yazardın ama hepsinin adı var.. "Setup.exe" cogu tıklıyorsun next next diyorsun.. bunu yapamayan adam sunucu alıyor(yani sen ) yapamaman imkansız görünüyor .. o yüzden konuyuda değiştir bence linklerini iste... bu bir yardım degil..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
cok pis bir dille sana cevap verirdim kibar konuşarak laf sokmayı kes.!
konuyu açanda sensin.. akışını değiştirende sensin.. componentleri ben parayla yüklüyorum işine gelmezse kayde almassın... yardım istemiyorsun sen.. bileşenlerin url adreslerini istiyorsun yardım isteseydin konunun başlıgında A componenti nasıl yüklenir yazardın ama hepsinin adı var.. "Setup.exe" cogu tıklıyorsun next next diyorsun.. bunu yapamayan adam sunucu alıyor(yani sen ) yapamaman imkansız görünüyor .. o yüzden konuyuda değiştir bence linklerini iste... bu bir yardım degil..
NEXT NEXT NEXT olanları biliyorum :) Çok zekisiniz! Bendekiler deneme sürümüydü tamsürümleri lağzım. Forumlarda dolaşan sıradan bir hostçudan bileşen almam. Elin emeklerini parayla satacak olan birisinden nasıl olurda alırım:mad:

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bak onu düşünüyorsan saygı duyarım yapman gerekeni söylüyorum indirdigin siteden yerden "buy" denen buton var onu kullan. emin ol sana yardım etcek bir çok yetkili var oralarda.. hade kolay gelsin.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
bak onu düşünüyorsan saygı duyarım yapman gerekeni söylüyorum indirdigin siteden yerden "buy" denen buton var onu kullan. emin ol sana yardım etcek bir çok yetkili var oralarda.. hade kolay gelsin.
Yazmanı istemediğimi söylemiştim sanırım? Buy butonuna basarak alıcam zaten:)
iyi çalışmalar sana by blaster:D

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sepulchral' Alıntı:
burası özgür platform ...
lanet olsun reklam yapmıyım diyorum ama siz beni şöhret yapıyorsunuz :)
Ewet. Birinci sayfaya bakarsanız, kişiliğiniz hakkında bilgi vermiştim...
Sizi belki de o şöhret yapıyor olmasın:D
Özgür platform olduğunu biliyorsunuz fakat özgürlüğün gereğini aşıyorsunuz.(gereksiz yazmayın)
Artık size cewap vermiyorum database gereksiz şişmesin!:cool:

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu konuyu uzatmaya gerek yok eşcinsellikle konunun alakasını ben baglayamadım... ama sen ne laf atacagını şaşırdıgın için konuşmaya başladın.. şüpen varsa beklerim... blaster dediginine göre adreside biliyorsundur.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bileşen hakkında yardımcı olabilecek, önerileri olan varsa, yazarlarsa sevinirim...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
evet yasakparaler açıldı ben cengizzz'e koyuyorum. :D

bu ne ya ring gibi, sakin!

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
zokkie' Alıntı:
evet yasakparaler açıldı ben cengizzz'e koyuyorum. :D

bu ne ya ring gibi, sakin!

abi yapmayın ya benim alakam yok ama herkes kendi arasında hal etsin işlerini.
qumar, yasakpara günahtır, illa yapacan diyorsanız legalpara oynayın :)

S

Spy

Misafir
Merhabalar..
Bu tür polemiklerinizi foruma taşımamanız bizler açısından daha iyi olacağını düşünüyorum en azından görüntü kirliliği olmamış olur.

cengizzz, hala daha soruna çözüm bulamadıysan bana PM(Özel Mesaj) atarsan sana MSN adresimi verebilirim ve kurulumların nasıl olacağını OnLine sürem dahilinde yardımcı olabilirim. Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5