İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilge Adam

R@mses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
6000 ytl ile bu yaz bir arkadaşım girdi taksite göre değişiyoru fiyatlar

Bu Kurslardan SAdece Bilge Adam Bilirim gerisi traş

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siirvehikaye, daha once de bazı mesajlarınızı okumustum dikkatimi cekmisti. tebrik ediyorum sizi; bir egitimci olarak bu tür eğitimlerle kendinizi geliştirmeniz çok güzel birşey umarım sonuclarını alırsınız.

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkür ederim. İstiyorum ama pekte güvenemiyorum açıkçası bu kurslara. Buldum bir kaç kurs ama sitelerine bakıyorum, kendi siteleri bile güzel değil, kursiyerlerine nasıl kurs verecekler.

72 saat 600 ytl peşin veya 700 ytl taksitle bir kurs var ama bilemiyorum değer mi?

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hazır konu açılmışken burası hakkındaki fikirlerinizi sorıyım.
Yeni dönem başlıyor ocak'ta ve fiyatlar gerçekten makul düzeyde.

http://www.zirvedekibeyinler.com/egitim.aspx?eno=2

Bir önceki dönem(Haziran olması lazım) biraz araştırdım, diğer kurumlar çok yazıp çizmiş sitelerinde. Ayda bir kitap çıkarmalarını, kitaplarının kötü çeviri olduğu, eğitim sertifikalarının olmadığı, vs.

UltraVB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hazır konu açılmışken burası hakkındaki fikirlerinizi sorıyım.
Yeni dönem başlıyor ocak'ta ve fiyatlar gerçekten makul düzeyde.

http://www.zirvedekibeyinler.com/egitim.aspx?eno=2

Bir önceki dönem(Haziran olması lazım) biraz araştırdım, diğer kurumlar çok yazıp çizmiş sitelerinde. Ayda bir kitap çıkarmalarını, kitaplarının kötü çeviri olduğu, eğitim sertifikalarının olmadığı, vs.

bence bunlar önce kendi sitelerine bi tasarım yapsınlar :)

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir eleştirin geleceği açıktı. Değiştirmişler zaten :) www.prestigeturk.com O daha beterdi.
Web sitelerine ayıracak zamanları yok herhalde. :) http://www.zirvedekibeyinler.com/neden.aspx

Başlayacağım bu aralar ama karar veremedim. Para'nın da etkisi çok oluyor karar verme sürecinde. Bu kurumdan eğitim alan var mı diye merak ettim.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşımdan aldığım bilgiye göre indirim için naz yapmanız gerekiyormuş :) gidin bir görüşün. fiyatları öğrenin. daha sonra ailemle konuşup tekrar size dönücem gibi bir şey söyleyin. bu arada sizden ad soyad tel bilgilerini alıcaklar. sonra bir daha uğramayın. sizi 3-5 gün içinde mutlaka tekrar arıyacaklardır karar verdinizmi diye sormaya. siz vazgeçtim, fiyat yüksek geldi, ben bu fiyatı ödeyemem, üzgünüm gibi birşey söyliceksiniz. bunlar sizi tekrar 2-3 gün içinde arıyıp indirim ve taksit yapıcaklarını söyliyecekler. sizde ok, görüşelim diyicek ve birazda orda laf çevirerek uygun bir fiyata kaydınızı yaptıracaksınız. bu yöntemle arkadaşım 3500ytl peşin fiyata web&grafik tasarımı bitirdi. o zamanki fiyatı 4500-5000ytl civarıydı. ama ben yinede derim ki 7000ytl'ye değmez, hadi düşse düşse 6000-5500, yine çok pahalı..

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet değmez o kadar fiyata. Kaldı ki 3-5 ay sonra askerlik görünüyor, zaman yetmez. En iyisi 600 ytl lik kursa bir gideyim. 72 saatte öğrenebildiğim kadar aertık...

Teşekkürler yorum yapan arkadaşlara.

mcoskun83

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İŞİM NEDENİYLE AYRILMAK ZORUNDA KALDIĞIM BİLGE ADAMDAN PARA YERİNE GEÇERLİ KART ALDIM KARTIN BEDELİ 1948 TL. BU KARTLA BU MİKTARI KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİZ EĞİTİMİ ALABİLİRSİNİZ. ACİL PARAYA İHTİYACIM OLDUĞUNDAN 1500 TL YE VERİYORUM BU KARTI TELEFON NUMARAM 0534 657 79 97

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5