İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilge Adam'ı nasıl bilirsiniz eyy ahali?

internetpolisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her projemde fellik fellik webmaster-yazılımcı-tasarımcı aramadan, saatlerce pazarlık yapmaktan, işin ortasında projenin sekteye uğramasından, en kıytırık işlere bire oluk oluk para akıtmaktan artık bıktım ve paraya kıyıp BİLGE ADAM'a kayıt oldum..! Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim diye sormayacam, ama Bilge Adam'dan maksimum nasıl faydalanabilirim diye sorabilirim..! Aranızda yolu Bilge Adam'dan geçen varsa tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.. Biraz bütçemi zorlasa da Bilge Adam'ın iyi bir seçim olduğunu, sık tekrar ve bol bol uygulama ile kendi projelerimi kendimin yapabileceği seviyeye ulaşabileceğimi umut ediyorum. Bunun hiç de kolay olmayacağının farkındayım ama herkes bu işi anasının karnında öğrenmiyor..! Yorumlarınızı bekliyorum, saygılar..

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bilgeadamın verdiği sertifikalar avrupada da geçerli ve herkes tarafından övülüyor. Fakat sikayetvar.com'dan da araştırırsanız sınavlarıyla ilgili şikayetlerin de olduğunu göreceksiniz. Sikayetvar.com'u bi araştırın derim ben

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.