Bilge v2 Wordpress Teması

0
Onaylı Üye
Üye
screenshot.png

Herkese merhaba, kısa bir süre önce Bilge adında bir wordpress teması çıkarmıştım. Beğenenler oldu, beğenmeyenler oldu, alıp kullananlar oldu. Beğenen ya da beğenmeyen, yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sizden aldığım geri dönüşlerin doğrultusunda yaklaşık 1 hafta önce kadar temanın ikinci versiyonu üzerinde çalışmaya başlamıştım. Bitirmek bugüne kısmet oldu. İsterseniz daha fazla uzatmadan, temada yeni ne var, nereleri değiştirdim bunlardan bahsedeyim.

Temayı 3 farklı renk seçeneği ile sunuyorum : Koyu mavi, metalik kırmızı ve kapalı gri.

Temayı kendinize göre özelleştirebileceğiniz bir admin paneli oluşturdum.

Tema thumbnail özelliği ekledim. Bu özelliği kullanmak için öne çıkarılmış görsel belirtmeniz yeterlidir.

Temaya eskisinden farklı olarak ve birçok kişinin istediği gibi yorum sistemi ekledim. Fakat siz isterseniz indireceğiniz dosyaların içinden intensedebate adlı eklentiyide kurabilirsiniz. Ayrıca okunma sayıları ve sayfalama içinde dosyaların içindeki diğer eklentileri de kurmanızı tavsiye ederim.

Demo Dowload

0
Onaylı Üye
Üye
Temaya eskisinden farklı olarak ve birçok kişinin istediği gibi yorum sistemi ekledim.

Evet bence bu bir eksikti. Çok şık olmuş, elinize sağlık. Deneme amaçlı kurdum; kullanmaya karar verirsem burada paylaşırım.

Kolaygelsin..

Ekleme: Bu arada footer linki vermemişsiniz, eklemeyi unutmuş olabilir misiniz?

<a href="#">Cem Demir</a>

Ekleme: Bir şey daha gözüme çarptı, yorum kısmı sade ve güzel ama alanlara tıklayınca (adı ne bilmiyorum) yazıları silmek zorunda kalıyoruz.

0
Onaylı Üye
Üye
Evet bence bu bir eksikti. Çok şık olmuş, elinize sağlık. Deneme amaçlı kurdum; kullanmaya karar verirsem burada paylaşırım.

Kolaygelsin..

Ekleme: Bu arada footer linki vermemişsiniz, eklemeyi unutmuş olabilir misiniz?

Ekleme: Bir şey daha gözüme çarptı, yorum kısmı sade ve güzel ama alanlara tıklayınca (adı ne bilmiyorum) yazıları silmek zorunda kalıyoruz.

Teşekkür ederim nasıl unuttum ben onu. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Sizden Allah razı olsun. Cidden çok iyi olmuş yalnız bir sorum var, konu başlıklarının solunda bulunan fotoğrafları "resim" özel alanını kullanarak nasıl ekleyebiliriz?

0
Onaylı Üye
Üye
Kod:
Warning: fopen(/home/xxx/public_html/wp-content/themes/bilge temas� v2/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bymaster/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/xxx/public_html/wp-includes/functions.php on line 4342

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/xxx/public_html/wp-includes/functions.php on line 4345

diye bir uyarı aldım temayı kurduğumda yardımcı olabilir misiniz?

0
Onaylı Üye
Üye
Bende de hata vermedi yalnız, yönetim panelinde tema ayarlarında herhangibir renk seçimi vs. yok.

0
Onaylı Üye
Üye
yorum kısmını düzeltirseniz çok iyi olur. ayrıca footer bölümünde powered by ile design by yazıları doğru olmuş fakat linkler ters eklenmiş. biran önce düzeltin bence :D

0
Onaylı Üye
Üye
Bende de hata vermedi yalnız, yönetim panelinde tema ayarlarında herhangibir renk seçimi vs. yok.

Hocam ben test etmiştim, renk seçeneği mevcuttu. Tabi arkadaş son anda bir değişiklik yapmadıysa.

Arkadaşın söylediği gibi renk seçimi mevcut. Lütfen daha dikkatli bakınız, olmazsa tekrar indirip deneyiniz.

yorum kısmını düzeltirseniz çok iyi olur. ayrıca footer bölümünde powered by ile design by yazıları doğru olmuş fakat linkler ters eklenmiş. biran önce düzeltin bence :D

Düzelttim sağolun. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Ooo :) İlki bile güzeldi , ikincisi muhteşem :)

0
Onaylı Üye
Üye
Teşekkürler bu şekilde sitemde yayınlayabilir miyim temayı ?

0
Onaylı Üye
Üye
v1 tercihim.Abi v2'deki yorumu v1'e nasıl geçirebilirim ?

0
Onaylı Üye
Üye
Temanın büyük resmi yok mu? Bakıyorum ama hiç birşey belli olmuyor? Büyükr esmini koyasanız memnun olurum.

Geri