Bilge Adam da bir sertifika vardı ismini bile hatırlamıyorum yepyeni bir program arkadaşım burslu girdi hatta 32 kişilik 2 grup halinde burslu aldılar diye aklımda kaldı.. programın gerçek bedeli miktarları yaklaşık atmaya çalışayım
9000$ gibi bir paraydı bunlardan 3000$ gibi bir para alındı iş garantiside var tabi olayın içinde. gitti kursa bitirdi ve deneme olarak bir programa yerleştirildi. ve alakasız programlarla yaklaşık 2 ay denemeden sonra denemesi bitti en son boya fabrikası gibi biyerde (bunları okumaz umarım
arada bir takılır) bilgi işlemde çalışıyor verdiği para bana göre yandı. çünkü burslu katılacam diye beraber çalıştığımız dershaneden ayrıldı vs.
özetle iş garantisi veren dershaneler çok fazla var ama olayın aslı GENELDE şudur. firmalar taleplerini dershaneye bildirir uygun aday varsa dershanede onu gönderir. hurra diye 300 kişi işe sokulmaz. sizden sonraki 300 kişide işsizler grubuna eklenir iş bulunacak 600 kişi ama devamlı iş için bazıları gider görüşür. size bulunacak iş garantisi böyle olabilir. diğer yöntemde bir/birkaç firmayla anlaşılır kurs bitince direk oralara gönderirler deneme derler adına süre sonunda denedik yallah yoluna
bunlara dikkat etmek lazım .. bilge adam yaparmı yapmazmı bilmiyorum ..
bu aralar hiç ilgilenmedim mcse konusu ile ... eski dershanedeki mct olan kişide zaten çok iyi bilgisi olan bir arkadaş. ondan senin için bildiği internet kaynakları ve linklerini isteyip iletirim. gerçi ms döküman gönderiyor orddan bakıyordu ama illaki vardır takıldığı yerler